75 producten

Rundvlees kopen doe je op Valkslagerij.nl. Bij de Valk Slagerij kun je rundvlees kopen van de meest exclusieve rassen over de hele wereld. De meeste runderen van ons rundvlees zijn gras en/of graan gevoerd en komen uit verschillende landen.

Rundvlees uit verschillende landen of van onze eigen boerderij kopen 

Denk hierbij aan rundvlees uit Uruguay, Ierland, Brazilië, Australië en Spanje. Ook kan je rundvlees kopen van onze eigen boerderij. Onze boerderij is gevestigd in Leiderdorp en bestaat al sinds eind jaren 60. Het rundvlees dat je koopt zoals ossenhaas, sukadelappen en bavette hebben een prijs vanaf maar €5,99. Naast deze pracht van een rundvlees stukken hebben we ook tomahawk, beef hamburgers, entrecote, steak, ribeye, diamanthaas, tournedos, chateaubriand en nog veel meer rundvlees van hoge kwaliteit.

Rundvlees exclusief?

Wil je echt exclusief rundvlees kopen? Ga dan voor onze Japanse Wagyu A5 rundvlees. Deze runderen behoren tot het merk Beef Japan. Dat is pas echt rundvlees kopen. De Japanse runderen zijn langer op graan dieet dan anderen runderen. Hierdoor heeft Japans rundvlees meer smaak. De Japanse Wagyu A5 kun je al vanaf €19,50 kopen.

Rundvlees kwaliteit

Bij ons staat de kwaliteit van het rundvlees op nummer 1. Onze vakslagers weten dan ook veel over het rundvlees en staan u graag te woord voor eventuele vragen over de bereiding van het rundvlees. We gaan met veel oplettendheid om met het rundvlees. Ook keuren we het rundvlees op verschillende aspecten voor de beste kwaliteit. Dit zodat u alleen het beste van het beste rundvlees bij ons online kunt bestellen.

Rundvlees kopen?

Laat je betoveren door de ongeëvenaarde smaken van ons rundvlees uit de verschillende landen. Zo heb je rundvlees nog niet eerder geproefd.