Kalfsvlees bestellen | Koop kalfsvlees bij de online slager

Kalfsvlees wordt door echte vleesliefhebbers zeer gewaardeerd maar lijkt bij het grote publiek nog wat minder bekend. Dat is wat onze slagers betreft zonde, kalfsvlees is een ware delicatesse. Het boterzachte vlees heeft een heerlijke structuur, is eenvoudig te bereiden en goed te combineren met uw favoriete saus. Bestel kalfsvlees daarom vandaag nog en ervaar één van de lekkerste vleesstructuren die er zijn.

Kalfsvlees bestellen bij de online slagerij

Botermals kalfsvlees bestellen bij een online slager? Valkslagerij.nl biedt botermals kalfsvlees aan van kalfsentrecote tot zelfs kalfs-chateaubriand. Drie dingen heeft ons kalfsvlees-assortiment gemeen: super mals, 100% traceerbaar en van échte Hollandse runderen. Bestel kalfsvlees daarom bij Valk, jouw online slager met ervaring sinds 1920!

Koop kalfsvlees online

Het wordt steeds normaler, uw (kalfs)vlees online bestellen. Een nieuwe tv en de standaard boodschappen worden al lang thuis bezorgd maar ook ambachtslieden gaan online. Kalfsvlees kopen bij een ambachtelijke slager is anno nu daarom ook steeds makkelijker. Kies voor kwaliteitskalf en bestel vlees van het kalf bij valk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Het-Kalfsvlees van Valk

Wij bieden een kwaliteitsgarantie. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van o.a. ons kalfsvlees. Of je nu een Kalfsentrecote, Kalfstournedos of Kalfschateaubriand besteld, ieder stuk vlees is van de kwaliteit die je van Van Der Valk gewend bent. Kalfsvlees thuisbezorgd krijgen en het thuis eten zal voelen en smaken alsof je in een restaurant zit. Bang dat u het kalfs-vlees niet zo goed kunt bereiden? Met onze bijgeleverde bereidingswijzer wordt kalfsvlees boterzacht bakken extreem simpel.

Hoelang bak je kalfsvlees?

Een kalfsentrecote bak je voor medium/rosé voor 4 minuten per kant, dit geldt ook voor chateaubriand maar deze is soms wat dikker, bak dan 1 min langer. Belangrijk is dat de kerntemperatuur van kalfsvlees tussen de 50 en 55 graden Celsius zit. Koop kalfsvlees online en geniet!