Ons restaurantkwaliteit vlees, bij jou thuis

Valkslagerij.nl brengt het kwaliteitsvlees uit onze restaurants bij jou thuis. Boterzachte kogelbiefstuk, mals kippendijfilet en Wagyu-rundvlees. Een greep uit ons ruime assortiment kwaliteitsvlees. Perfect voor een uitgebreid diner of lekker voor op de barbecue. Voor iedere gelegenheid, voorzien wij jou van lekker eten. Makkelijk en snel thuisbezorgd door Valkslagerij.nl.

 
Vlees voor iedere gelegenheid

Voor het gezin en voor de een-persoons-eter. Voor de vleesliefhebber, kipspecialist of vis-fan. Voor eenpansmaaltijden, uitgebreide diners of de barbecue. Ons brede assortiment heeft voor elk wat wils. Bovendien keurt ons eigen team van meer dan twintig professionele horecaslagers het vlees. Kwaliteit gegarandeerd. Iedere bestelling weer.

 


Kwaliteitsvlees, voor ons allemaal

Onze liefde voor kwaliteitsvlees ontstond in 1865, toen overgrootvader Nicolaas van der Valk meerdere landerijen en een boerderij in Voorschoten kocht. Onze ambachtelijke slagerij opende in 1920 en levert dus al langer dan een eeuw prachtig mals vlees aan onze Valk Exclusief hotels. omdat we ook jou thuis willen laten genieten van ons heerlijke vlees, hebben we Valkslagerij.nl opgezet.

 

 

 

 

 

Maak kennis met ons assortiment