Welkom bij van der Valkslagerij.nl


Leuk dat u meer over ons wilt lezen. Ik ben Marcus Van der Valk en ik wil u graag kort vertellen over de motivatie achter de online Valk Slagerij en waarom u met een gerust hart uw kwaliteitsvlees van de Valk Exclusief restaurants bij ons online kunt bestellen.

 
Onze geschiedenis

Van der Valk is een echte Hollandse ondernemersfamilie. We zijn bekend van onze hotels, maar van oudsher zijn wij een boerenfamilie. Mijn overgrootvader Nicolaas van der Valk kocht in 1865 al meerdere landerijen, waaronder ook het perceel van de Gouden Leeuw, onze eigen boerderij in Voorschoten die tot op de dag van vandaag onze slagerij voorziet.

Onze eigen ambachtelijke slagerij werd vervolgens in 1920 te Voorschoten geopend en levert nu al meer dan een eeuw fraai vlees aan onze Valk Exclusief Hotels.


Nieuwe tijden

De tijden veranderen steeds sneller door de moderne technologie en dat brengt ook nieuwe mogelijkheden. Waar u voorheen alleen de mogelijkheid had om in restaurants te genieten van hoogstaand eten, bezorgen wij nu ook op een nette en veilige manier de ervaring van een restaurant bij u thuis.

Wat voegt de Valk Slagerij toe aan een toch al drukke online wereld? Wij voorzien momenteel natuurlijk al onze Valk Exclusief hotels van mooi vlees en daardoor kunnen wij voordelig en effectief inkopen. Samen met onze eigen boerderij stelt dit ons in staat om u te voorzien van een uitstekend prijs-kwaliteit aanbod bij al onze producten.

 

 

Bij een grote organisatie zoals Van der Valkwaar klanten op nummer één staan, is een uitstekende hygiëne van essentieel belang. De veiligheid van uw eten is belangrijk. Zo worden uw bestellingen in een gekoelde ruimte ingepakt. De temperaturen zijn hier zo koud dat zelfs een ijsbeer af en toe liever een jas aan zou doen. Uw eten wordt hier tot wel -30C netjes bewaard en vervolgens ook goed verpakt voor verzending.

Ons eigen team van meer dan twintig professionele horecaslagers zorgt er ook voor dat uw vlees altijd gekeurd wordt. Op deze manier kunnen we  de kwaliteit altijd garanderen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u uw pakket uitpakt. De foto’s hebben wij zelf gemaakt van de daadwerkelijke producten, dus u kunt hier naar hartelust met uw ogen winkelen.

We zien u graag terug in de online winkel.

Mocht u nog over ons twijfelen, dan bent u altijd van harte welkom in onze Versmarkt aan de Veurseweg 214 te Voorschoten of kunt u ons bellen op 071-561 04 59. Ik kijk ernaar om u van lekker eten te voorzien.

- Marcus van der Valk

 

Bekijk hier ons gehele assortiment.