Over Valkslagerij.nl

Online vlees bestellen op Valkslagerij.nl

Sinds juli 2021 biedt de Valk Slagerij het beste en meest exclusieve vlees online aan via Valkslagerij.nl. Met een uniek en uitgebreid assortiment, zijn wij er voor alle vleesliefhebbers, barbecuefanaten en hobby-koks. Ambachtelijk vlees van onze eigen boerderij én van over de hele wereld. Allemaal gekoeld bij jou thuisbezorgd!

 
Onze geschiedenis

Familie Van der Valk is van oudsher een boerenfamilie. In het jaar 1865 is een officiële akte vastgelegd dat Nicolaas van der Valk, de overgrootvader van Marcus van der Valk, op een veiling meerdere landerijen in Voorschoten kocht. Tot deze percelen behoorde ook de huidige locatie van Hotel De Gouden Leeuw.

In de wei rondom onze Van der Valk boerderij hebben de runderen, kalveren en lammeren alle ruimte om vrij rond te lopen. De runderen worden in eigen beheer gefokt. Op de boerderij worden de rassen Belgisch blauw (vleeskoe) en Roodbont (melkkoe) gefokt.Boerderij Van der Valk in Leiderdorp

Op onze boerderij in Leiderdorp lopen ca. 250 koeien rond. Dit zijn zowel melk- als vleeskoeien. Er lopen ook ca. 160 kalveren en ca. 250 volwassen schapen, die in het voorjaar rond 350 lammeren geven.

In de wei rondom onze Van der Valk boerderij hebben de runderen, kalveren en lammeren alle ruimte om vrij rond te lopen. De runderen worden in eigen beheer gefokt. Op de boerderij worden de rassen Belgisch blauw (vleeskoe) en Roodbont (melkkoe) gefokt.

 

 

Het huidige Belgisch Blauw dier is indrukwekkend te noemen door zijn volume, ronde vormen en sierlijke lijn. Belgisch Blauw staat garant voor kwaliteitsvol vlees. Het is mals, dankzij de fijne musculaire structuur en bevat daardoor ook minder vet. Bovendien is het vlees sappig en uniek van smaak.

Bekijk hier ons gehele assortiment.