33 producten

Heerlijke kip bestel je eenvoudig op Valkslagerij.nl. Het meest veelzijdige stukje vlees, gewoon bij jou thuis bezorgd. Met onze filet en dijfilet kun je alle kanten op: wokken, bakken en braden. Maak van ieder gerecht een proteïnerijk en heerlijk diner!
Kipspiesen of saté kopen voor op de barbecue? Met onze grote stukken weet je zeker dat jij en je gasten genoeg te eten krijgen. Ambachtelijk op onze stevige houten Valk stokjes en klaar om op jouw BBQ gelegd te worden. Ga je voor een klassieke saté of ben je benieuwd naar onze populaire Argentina Fire of Franse knoflook spiesen? Ook lekker op de barbecue: onze hamburgers en BBQ-worsten.
Bekijk onze deals en profiteer van hoge korting op de meest malse en ambachtelijk gefileerde filet en dijfilet. Gekoeld geleverd bij jou thuis, een Valk-favoriet en een uitstekende budget-friendly keuze!

Kip kopen online

Bestel eenvoudig online. Zonder dat je naar de supermarkt hoeft, krijg je vlees en vis gewoon thuis bezorgd. De Valk Slagerij heeft een groot assortiment producten. Een assortiment dat alleen maar uitgebreid wordt. Bestel je voor 23.59 uur? Morgen in huis!

Gevogelte online bestellen

Kip is het meest gegeten stukje vlees van Nederland. En terecht ook. Het zit vol belangrijke proteïne, gaat goed in miljoenen recepten en is enorm gemakkelijk te bereiden. Kipfilet, ons meest verkochte stukje, is ook nog eens vetarm en erg licht verteerbaar. Ideaal voor een lichtere maaltijd dus. Onder gevogelte valt ook eend en fazant bijvoorbeeld. Op Valkslagerij.nl vind je deze gevogeltes op een aparte pagina.

Bestel kippenvlees voor op de BBQ

Wat is een barbecue zonder spiesen? Met name saté is bijna wel op iedere Nederlandse BBQ te vinden. Bij onze online-slagerij heb je een ruime keuze uit spiesjes waarbij je je vingers zult aflikken. Naast de klassieke saté kun je ook gaan voor Franse knoflook spies of een pittige Argentina Fire spies. Ben je op zoek naar een wat uitdagender stuk? Bestel dan eens een hele-kip! Zelf te marineren met één van onze overheerlijke marinades en perfect voor een low & slow bereiding op de barbecue. Op de BBQ horen natuurlijk ook altijd BBQ-burgers. Onze huisgemaakte kipburger is precies wat je zoekt!

Bij Valkslagerij.nl kip bestellen

Op de kip-pagina van onze online slagerij vind je een ruime selectie aan producten. Ons assortiment wordt maandelijks geüpdatet met nieuwe producten, dus houd de pagina goed in de gaten! Ook voor goedkope aanbiedingen zit je goed op de website van de Valk Slagerij.