36 producten

Op Valkslagerij.nl kun je online de mooiste vleespakketten kopen. Elk vleespakket is geschikt voor zijn eigen gelegenheid. De vleespakketten zijn makkelijk te bestellen en heeft zijn eigen unieke touch. Zo heb je bijvoorbeeld het Carnivoor-pakket, dat vlees is voor echte vleesliefhebbers. Ben je helemaal gek op exclusief online vlees? Dan is het beef-vleespakket echt iets voor jou! Op zoek naar iets lekkers voor het hele gezin? Bestel dan eens het doordeweekse vleespakket online! Dit is een vleespakket met verschillende soorten vlees voor de hele week. Het kan gebruikt worden voor diverse gerechten.

Vleespakket

Elk vleespakket is dus gevuld met heerlijk vlees van restaurantkwaliteit dat je van Van der Valk gewend bent. Laat je verleiden, kies je ideale vleespakket en bereid eenvoudig het perfecte stukje vlees met de bijgeleverde bereidingswijzer. Vergeet vooral niet: vandaag voor 23.59 uur besteld is volgende werkdag in huis.

Vleespakket bestellen op Valkslagerij.nl

De Valk Slagerij wil dat je thuis op restaurant niveau kunt genieten van heerlijk kwaliteits vlees. Voor een ultieme beleving en om jou het gemak te laten ervaren van een gevulde vriezer, kun je op Valkslagerij.nl de beste vleespakketten bestellen.

Verschillende vleespakketten

We hebben verschillende soorten pakketten al vanaf €24,98. Dit zijn de gemak vleespakketten. De gemak vleespakketten kunnen makkelijk aangepast worden qua  hoeveelheden. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een groot gezin.

Valkslagerij.nl is flexibel en gaat tot het uiterste voor de klant. Dit begint bij het thuis online bestellen tot het bezorgen aan de voordeur. De Valk Slagerij werkt samen met bezorgbedrijf Trunkrs. Dit betekent dat als u vandaag voor 23.59 uur vlees bestelt, het de volgende werkdag in huis is. Naast de gemak pakketten heeft Valkslagerij.nl ook andere diverse vleespakketten. Zo hebben we vleespakketten die gericht zijn op grote gezinnen, maar ook vleespakketten die handig van pas komen met een heerlijk avondje BBQ'en.

Een vleespakket bestellen bij de ambachtelijke slager

Bestel een vleespakket wanneer u zin heeft om verschillende soorten mooi-vlees te eten. Een vleespakket is ideaal voor de vleesliefhebbers die van ambacht houden. Een uitgebreid pakket van ambachtelijk vlees is iets waar je iedere bourgondiër blij mee maakt.