Bavette

7 producten

Een vaak gebruikt stuk rundvlees voor op de barbecue. Het rundvlees van de Argentijnse Black Angus is ideaal om op een zomerse dag vakkundig te bereiden op uw Green Egg, Weber of ander soort BBQ. Bij Valkslagerij bestel je online Bavettes van de hoogste kwaliteit. We hebben Bavettes van de alom geprezen Umi, deze Zuid-Amerikaanse runderen eten meer dan 200 dagen graan! Dat proef je terug in de grain-fed Angus bavette.

Flank steak bestellen voor thuis

In Engels vertaal bavettesteak naar flank steak. Dit rundvlees werd gek genoeg vroeger door slagers gebruikt als gehakt. Inmiddels hebben de slagers het licht gezien en is bavette bestellen de normaalste zaak van de wereld geworden. De bavettestructuur is uniek en het stuk rundvlees is geschikt voor tal van recepten.

Koop bavette online

Fysiek bavette kopen bij de slager is iets van vroeger. Bavette online bestellen is het 'nieuwe normaal' en biedt de klant veel meer opties. Geen reistijd, wachtrijen of lege voorraden zijn misschien de eerste dingen waar je aan denkt. Maar wat online vlees kopen ook beter maakt is dat het (bavette)assortiment veel groter kan zijn. Bestel bavette bij valkslagerij.nl en je krijgt een prachtig pakket thuis bezorgd vol heerlijk vlees!