BBQ worsten

4 producten

Geen één barbecue is compleet zonder echte barbecue worsten. De echte BBQ worsten kopen we natuurlijk online op valkslagerij.nl. Met de worsten van Valk Slagerij zal het water bij u in de mond lopen wanneer de worst het vuur aanraakt van de barbecue. Met de mooie goudbruine strepen en rokerige smaak geniet u telkens weer opnieuw van het varkensvlees.

Bijna alle barbecueworsten van Valk Slagerij worden vers bereid in onze eigen worstenmakerij. Onze barbecueworsten zijn dan ook erg smaakvol en ruiken heerlijk. De BBQ worsten zijn door ons voorgegaard en hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden.
Eén van de worsten die we verkopen is de BBQ worst Berner Würstel. Deze overheerlijke Frankfurters zijn verpakt in een jasje van bacon en gevuld met kaas en zijn over komen waaien uit Oostenrijk. De kaas smelt langzaam uit de worst terwijl het spek een knapperig omhusel van de worst vormt.

Ambachtelijke barbecueworsten bestellen 

Verschillende BBQ worsten bestellen op valkslagerij. Onze topkwaliteit worsten worden eenvoudig bij u thuis bezorgd of ergens anders op locatie van de barbecue. Bij BBQ worsten online bestellen wordt het de volgende dag nog bezorgd. Komt de volgende dag niet goed uit? Bij Valk Slagerij kunt u nu uw gewenste leverdag kiezen.