Spek

8 producten

Zoals de naam het aangeeft is het deel afkomstig van de buik van een varken. Buikspek bestaat uit laag vel, onderhuidse laag vet, laag spierweefsels met bindweefsel en nog een laag spieren. Buikspek bestellen is erg populair en ideaal om te bereiden. Tijdens het bereiden van het vlees komen alle lagen namelijk samen waardoor er een heerlijke smaak ontstaat van mals vlees met een knapperig velletje.

Van buikspek kun je verschillende top gerechten maken. Denk aan Pork Belly, Porchetta, Pancetta, Hakkepeter of simpele speklappen op de BBQ. Deze stukken varkensvlees worden vaak in grote stukken online gekocht. Buikspek is erg populair met slow cooking. Met slow cooking word vaak een groot stuk spek gebruikt. Deze stukken spek wegen vaak meer dan 1000 gram, hierdoor is buikspek online bestellen met thuisbezorging ideaal. Buikspek online kopen op valkslagerij.nl is binnen enkele seconden gebeurd. Het enige wat je moet doen is je gewenste stuk varkensvlees in het winkelmandje toevoegen en afrekenen. Eén van de grootste voordelen van buikspek kopen is dat je niet zelf hoeft te sjouwen met het grote stuk vlees. 

Valkslagerij biedt verschillende stukken spek aan. Zo kun je buikspek met en zonder zwoerd van het merk Duke of Berkshire en Topvarken online bestellen. Niet bekend met het verschil? Lees dan snel verder.