Burgers

8 producten

De lekkerste en meest exclusieve hamburgers bestellen online

Japanse Wagyu A5 hamburgers en Black Angus hamburgers BBQ zijn echt de top van de top als het gaat om hamburgervlees. Wagyu is het duurste en de meest speciale van de twee rassen en staat bekend om zijn intense vetmarmering. Deze vetmarmering van hamburgers BBQ en vlees in het algemeen wordt beoordeeld door specialisten en krijgt een soort cijfer op basis van de kwaliteit. A5 vertaald zich hier door naar een 10! Wagyu hamburgers en vlees zijn ontzettend prijzig, om dit bijzondere hamburger-vlees toch voor iedereen betaalbaar te maken, hebben wij het gemixt met vlees van onze eigen runderen. Zo kun jij toch genieten van een heerlijke en exclusieve Japanse Wagyu-burger, de meest sappige hamburgers die je kunt kopen!

Black Angus hamburgers kopen

Onze andere top-hamburgers worden van Black Angus beef gemaakt. Inmiddels zijn Black Angus hamburgers de populairste en meest verkochte hamburgers bij de meeste slagers. Het is betaalbaar luxe-burgervlees dat iedereen lekker vindt. Op Valkslagerij.nl verkopen we Nederlandse, Uruguayaanse en zelfs Spaanse Black-Angus-hamburgers. Die laatstgenoemde is zelfs een premium hamburger van Miguel Vergara, de runderen van deze Spaanse hamburgers worden meer dan 300 dagen graan gevoerd!

Hamburger bestellen Amsterdam

Op Valkslagerij.nl kun je online hamburgers bestellen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Van Amsterdam tot Enschede, je kunt overal heerlijke hamburgers kopen met een paar drukken op de knop. Ambachtelijk bereide hamburgers en gekoeld bezorgd tot aan jouw voordeur!

Hamburgers voor op de BBQ kopen

Wat is een barbecue zonder goede hamburgers? Zo vaak kom je op een Nederlandse verjaardag ’s BBQ en liggen er van die goedkope diepvries hamburgers op de grill.. deze hamburgers vallen altijd tegen! Doe jezelf en je gasten daarom een groot plezier en laat zien hoe een echte BBQ-hamburger maakt! Koop je hamburgers op Valkslagerij.nl en wees verzekerd van een smakelijke burger bij iedere hap. Van onze betaalbare BBQ-hamburgers tot de premium Black Angus en Wagyu hamburgers.. jouw barbecue wordt een succes!

Zit er ham in een hamburger?

Nee, niet persé. Hamburgers kunnen gemaakt worden van elk soort gehakt, of dat nou varken, rund, kip of wat anders is. De naam suggereert naar ham, wat varkensvlees is, maar dit is een veel gemaakte fout. De naam van het heerlijke sappige broodje vlees komt oorspronkelijk uit de Duitse stad genaamd, je raadt het al, Hamburg. Hier is de hamburger ontstaan, het recept met de bijbehorende naam is vervolgens in Amerika terecht gekomen. Dit gebeurde bij meerdere Duitse gerechten zoals de bratwurst!