Gourmetschotel bestellen | Gourmet vlees kopen

De feestdagen komen er aan: tijd voor gourmetvlees kopen! Gourmetvlees in je pannetje of op de bakplaat, Gourmetschotel Standaard of Deluxe? Dat zijn de enige twee vragen waar u zich nog mee bezig hoeft te houden, Valkslagerij doet de rest. Met ruim 100 jaar ervaring portioneren we ambachtelijk ieder stuk gourmetvlees zodat het de ideale grootte heeft voor op iedere gourmetstel.

Naast twee restaurantkwaliteit gourmetschotels kunt u kip- en ossenhaasblokjes bestellen die allen heerlijk zijn om mee te gourmetten. Huisgemaakt en ambachtelijk klaargemaakt gourmetvlees zodat u alleen zich kan focussen op het belangrijkste: gezellig gourmetten met familie en vrienden! Een gourmetschotel kopen doe je bij valkslagerij.

Gourmetschotel bestellen

Bestel uw gourmet-pakket online en het wordt de volgende dag al gekoeld bij u thuis geleverd. Om de extreme drukte in de supermarkten te vermijden, kunt u nu al uw gourmetvlees kopen.

Bewaar de gourmetschotels in de vriezer tot één dag voor de gourmetavond en het gourmetvlees is perfect klaar wanneer het gourmetstel aan wordt gezet.

Gourmetvlees kopen online

Leuk voor kinderen tot échte fijnproevers, van gourmetvlees kopen wordt iedereen vrolijk. In het zuiden van Nederland zitten volgens onderzoek de meeste gourmetfans. 50% van de Zuid-Nederlanders geven aan 2 of 5 keer per jaar de gourmetschotels uit de kast te halen.

Daarnaast wijst onderzoek uit dat het gourmetvlees steeds vaker in huis wordt gehaald zonder de deur uit te gaan. Online een gourmetschotel bestellen is dan ook eenvoudiger dan ooit en zorgt dat de kwaliteit van een slagerij thuisbezorgd wordt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Ossenhaas Tournedos Blokjes gourmet

Ossenhaas Blokjes

Aanbiedingsprijs € 14,95 Normale prijs € 16,95
-12%
Kipfiletblokjes

Kipfiletblokjes

Vanaf € 3,25 Normale prijs € 3,49
-7%
Breekbrood Bruin

Breekbrood Bruin

Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,25
-39%
Breekbrood wit

Breekbrood wit

Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,25
-39%
Truffelboter Huisgemaakt

Truffelboter Huisgemaakt

Aanbiedingsprijs € 2,69 Normale prijs € 2,99
-10%
Gourmetschotel soorten: Prijs:
Gourmetschotel Standaard

€7,95

Gourmetschotel Deluxe €9,95

Voor Kerst een gourmetschotel bestellen

Er gaat geen kerstfeest voorbij zonder een luxe gourmetschotel te hebben gegeten. De gezellige drukte aan tafel, lekker gourmetvlees en het huis staat blauw. Gourmet kan wat ons betreft even leuk zijn met 2 personen als gourmetten met een grote groep, als er maar heerlijk gourmetvlees op tafel staat. Rond de kerstdagen biedt iedere supermarkt wel gourmetpakketten en gourmetschotels aan, maar de kwaliteit valt altijd een beetje tegen wanneer het gourmet vlees niet van een slagerij komt. Kerst-gourmet bestellen doe je daarom bij de online slagerij van Van Der Valk. Bij ons ben je zeker over de hoge kwaliteit, waar het gourmetvlees vandaan komt en kun je topservice verwachten, zeker rond de kerstdagen.

Gourmetvlees met Pasen

Na een goed verzorgde paasbrunch, verzorgd door Valk Voor Thuis, is het na het uitbuiken tijd voor de paas gourmetschotel. Een luxe gourmetschotel samenstellen hoef je gelukkig niet zelf te doen, Valkslagerij heeft dat al gedaan voor jou! Gourmetvlees kopen online en met een aantal klikken wordt het ook nog eens thuis bezorgd, het klinkt ideaal en dat is het ook. Naast gourmetschotels voor de gourmet is ons rijke gourmetassortiment ook gevuld met kleine gourmetvleesjes zoals mini-hamburgers, kipsaté, slavinken, ossenhaasblokjes en kipfiletblokjes. Genoeg gourmetvlees bestellen moet dus geen probleem zijn!

Waar komt de term gourmet vandaan?

Ondanks dat de gourmetvlees-traditie een Hollandse is, komt het woord van het Franse ‘gourmandises’ wat staat voor exclusieve hapjes. De paas- en kersttraditie is ontstaan door een gourmetvlees promotiecampagne uit eind jaren 70 van het toenmalige Voorlichtingsbureau Vlees en het Bedrijfschap Slagersbedrijf wiens slogan luidde ‘’Gourmet, probeer ’t eens!’’. Mede door georganiseerde gourmetparty’s is de bezigheid nog populairder geworden en gourmetschotels bestellen doen we nu nog steeds meerdere keren per jaar. Hoe vaak per jaar eet u gourmetvlees?

Wat is de populairste gourmetsaus voor gourmetvlees?

Volgens onderzoek staat knoflooksaus stipt de nummer één bij gourmetvlees, gevolgd door cocktailsaus en satésaus maakt het de top drie sauzen bij gourmetvlees compleet. Naast gourmetschotels bestellen zijn ook smakelijke huisgemaakte sauzen online te koop bij valkslagerij.nl.

Gourmetschotels bestellen bij Valk Slagerij

Goedkoop gourmetvlees kopen klinkt voor iedereen natuurlijk ideaal. Alleen helaas valt de vleeskwaliteit op de gourmeetschotel dan vaak tegen. Gelukkig kunt u bij Valkslagerij voordelig gourmetschotels bestellen vol heerlijke producten. Zo heb je voor €8,95 al een luxe gourmet-vleesschotel van 350 gram met biefstuk stroganoff, kogelbiefstuk, varkenshaasmedaillions, eendenborstfilets, kalfsoesters en huisgemaakte hamburgers. Het water loopt ons al in de mond van ons heerlijke gourmetvlees!

Gourmetvlees als menu thuisbezorgd

Een volledig verzorgd gourmet-menu thuis laten bezorgen kan uiteraard via onze website. Met een paar drukken op de knop kunt u gourmetvlees bestellen voor thuis. U krijgt zelfs gratis bezorging tot aan de voordeur als u besteld voor meer 75,- euro of meer aan bijvoorbeeld gourmet. Daarnaast ontvangt u een gratis product vlees vanaf besteding van 100,- euro of meer.

Gourmetvlees online bestellen

Kies met valkslagerij.nl voor een duurzaam verpakte gourmetschotel. Onze gourmetschotels worden vacuüm verpakt in biologisch afbreekbare kartonnen gourmetbakjes die gewoon bij het oud papier mogen. Thuis gourmetten in grote groepen of kleine groepen was nog nooit zo makkelijk. Kies uw gewenste leverdatum voor het gourmetvlees en de gourmetschotel wordt gekoeld thuisbezorgd. Valkslagerij is meer dan een exclusieve slager met heerlijke producten voor op de gourmetschotel, we bieden het totaalplaatje! Koop gourmetvlees, bijgerechten, sauzen en desserts bij één website, gemakkelijk en snel thuis.

Gourmetvlees-tips van slager Paul

Onze ambachtelijke slagerij bestaat al sinds 1920 en in 2021 is het gourmetvlees van Valk Exclusief ook online verkrijgbaar. In de loop de jaren hebben onze slagers al heel wat kennis vergaard, zo ook over gourmetvlees:

  1. Wissel gourmetdiners vol gourmetvlees af met gourmetvis. Garnalen, gamba's en zalm zijn enorm lekker en doen het erg goed in je gourmetpannetje.
  2. Kies voor kwaliteits gourmetvlees in je gourmetschotel. Het liefst gebruik je geen sausjes tijdens het gourmetten omdat het vlees op zichzelf al super lekker is. Koop gourmetvlees daarom bij een slager die weet waar de gourmetproducten vandaan komen.
  3. Bijgerechten zijn een belangrijk onderdeel van gourmetschotels. Naast een broodje met dips kun je ook voor snackgroentes en andere side-dishes zorgen.
  4. Gourmetvlees over? Bak of wok ze de volgende avond op in een hapjespan! De kleine stukjes vlees zijn ideaal om de volgende dag mee te koken en zijn zonde om weg te gooien.

Gourmetpakket bestellen slager paul