BBQ Pakketten

9 producten

Waarom een BBQ-pakket bestellen van de Valk Slagerij?
Als u een BBQ pakket bij ons online bestelt, dan bent u verzekerd van goed vlees, een eerlijke prijs en een logisch samengesteld pakket waarbij aan alle wensen wordt gedacht. Met één klik heeft u alles wat u voor de BBQ nodig heeft in uw winkelmandje en we bezorgen het netjes gekoeld bij u thuis aan de deur. 

Via ons netwerk van hotels putten wij uit zeer veel ervaring van chefs en slagers bij het samenstellen van de pakketten en wordt uw BBQ gegarandeerd een succes. U moet zelf alleen nog even voor goed weer zorgen.

Het BBQ-vlees in de pakketten wordt op traditionele wijze met de hand voor u klaargemaakt door echte Hollandse vakslagers. Wij hebben een groot team dat dagelijks in de slagerij in Voorschoten de beste stukken vlees snijdt en marineert voor de BBQ. Wij gebruiken geen grote fabrieksprocessen of verwerkingen en dat proeft u echt terug in het vlees.

Door ons hotel netwerk bedingen wij goede inkoopprijzen. En die rekenen wij aan u door. Zo kunt u met ons basis bbq pakket bij ons al vanaf €6,39 per persoon BBQ'en. Ons meest verkochte pakket is momenteel de Comfort Pakket voor 6 personen. In dit pakket ontvangt u alles van biefstuk en kipsaté tot aan hamburgers. 

Liever een Luxe-BBQ pakket? Dan hebben wij u ook gedekt met prachtige tomahawk, entrecote, ribeye steaks, ossenhaas spiezen en meer in de Deluxe en Ultiem Beef Pakket.  

Bekijk ons totale aanbod hieronder.

Liever zelf uw BBQ-vlees uitzoeken? Dan kunt u kijken op onze BBQ pagina met meer dan 80 producten inclusief rubs en sauzen.