Entrecote

Wanneer we het over het lekkerste stuk rundvlees hebben, dan hebben we het natuurlijk over de entrecote. Bij menig sterrenrestaurant te vinden op de menukaart voor een, in onze ogen helaas, te hoge prijs. Wij van valkslagerij brengen daar verandering in en bieden deze overheerlijke stukken vlees van dezelfde, en soms hogere kwaliteit online aan, voor een vriendelijkere prijs. Koop het nu en proef het verschil.


Zin in steak?

Soms heb je gewoon even zin in een lekkere BBQ entrecôte-steak, en dat is je goed recht! Het weekend hoort naar ons idee ingeluid te worden met een heerlijk stuk vlees. Bestel BBQ-rundvlees van deze top-labels gewoon online en bespaar zo enorm veel geld, wat je anders zou spenderen aan bijvoorbeeld een restaurant-entrecote.


Wat is marbled beef/vlees?

Gemarmerd rundvlees betekent dat het vlees met vet dooraderd is. Wij kijken hier met veel naar aandacht naar want mooie marmering zorgt voor super mals vlees en maakt het super smakelijk. Entrecote met marmering is geweldig lekker!


Gemarmerde entrecôte bestellen online

Vleesmarmering wordt vaak intenser door het dieet wat het rund krijgt. Waar normaal gesproken gras gegeten wordt, bestaat zo’n dieet vaak uit graan. Hoe langer dit dieet, hoe intenser de vetmarmering. Op valkslagerij.nl vind je gemarmerde entrecotes van 150 tot zelfs 850 dagen graan gevoerde runderen. Wij vinden dat je ze allemaal een keer op de BBQ geprobeerd moet hebben!


Entrecote per gram bestellen

Bij ons kies je welke hoeveelheid entrecote je wilt. Per product geven wij de hoeveelheid aan. Koop je 2 stuks in één bestelling? Dan ben je extra milieubewust bezig aangezien voor beide stukken vlees in één verpakking wordt gebruikt.


Valkslagerij rundvlees kopen

Bekijk ons assortiment entrecote voor de snelst mogelijke BBQ-vleesbestelling.


BBQ organiseren?

Geef altijd een kwaliteit barbecue met valkslagerij’s BBQ-meat en accessoires. Bekijk ook onze BBQ-tips pagina, hier vind je alle accessoires die je nodig hebt, die je ook op je verlanglijst kunt zetten.


Dry aged entrecote snel bekijken

Op dit moment verkopen wij dry aged ribeye van eigen boerderij per 250 gram. Nóg intensere smaak en malsheid! Deze wordt dagen lang gerijpt in onze klimaatkast. In de toekomst zullen we misschien wel dry aged entrecote of met kruiden te koop aanbieden.


Assortiment op valkslagerij.nl

Je vindt naast onze voorraad t-bone steak en entrecote, ook bbq-accessoires voor bij een BBQ op de non food pagina.


Op de snelst mogelijke manier entrecote thuis laten leveren

Als je voor 23:59 uur besteld heb je de entrecote-bestelling morgen al in huis!


Entrecote-rundvlees bestellen op valkslagerij.nl

Ons favoriete stuk vlees is misschien wel de entrecote. De vetrand houdt het vlees enorm mals en entrecote is mede hierom enorm populair. Entrecote is geweldig lekker op de BBQ, mits je de juiste accessoires gebruikt.


Rundvlees per stuk thuis laten bezorgen

Op de website valkslagerij.nl vind je enorm veel rundvlees. Wij bieden rundvlees van kwaliteitslabels en rundvlees van onze eigen boerderij aan. Wat is jouw favoriet voor op de BBQ? Wij vinden entrecote goddelijk!