Ribeye

1 producten

Echte ribeye liefhebbers bestellen bij Valkslagerij.nl.
Met onze ribeye kun je alle kanten op. Van verrukkelijk garen op de BBQ, tot culinair bakken voor een diner. 

De ribeye wordt zonder bot uit de rib van een rund gehaald (boneless ribeye). Een ribeye steak is erg populair en wordt soms verward met een biefstuk. De ribben zitten meestal vol vet. Dit aanwezige vet zorgt voor de smaak van de ribeye. Tomahawk is ook een ribeye. Het verschil met een tomahawk ribeye en een normale ribeye is dat bij de tomahawk het bot eraan vast zit.

Valkslagerij verkoopt ribeye met verschillende smaken uit verschillende landen. Denk aan Japan, Uruguay, Brazilië, Spanje, Australië en onze eigen boerderij in Leiderdorp.

Ga je binnenkort gezellig barbecueën met vrienden? Dan raden we zeker de ribeye Alabama aan. Deze ribeye is heerlijk gemarineerd en geeft bij aanraking met het BBQ-vuur meteen een heerlijke geur af. Het vlees is heerlijk mals en voor vele hun favoriete stukje vlees op de BBQ. Ben je meer van exclusief vlees? Ga dan voor de Japanse Wagyu volbloed ribeye. Dit 850 dagen graan gevoerde stukje vlees is super sappig en een echte smaaksensatie.

Bestel bij valkslagerij! Bij een bestelbedrag boven de €100,- ontvangt u een gratis extra stuk vlees. Ons vlees is hét restaurantvlees van de Valk hotels. Voor 23:59 besteld is, volgende werkdag in huis.