Berner Würstel 5 x 100 gram

Op voorraad
Artikel BERN-WÜRS-6x75gr

Berner Würstel is een nationaal gerecht van Oostenrijk en een ware geur- en smaaksensatie! Het zijn grote Frankfurter-worsten met een jasje van bacon, met in de worst gesmolten kaas.. genieten!

De worsten worden bevroren geleverd.

Artikel
BERN-WÜRS-6x75gr
Soort dier
Varkensvlees
Land van herkomst
Oostenrijk
Allergenen
Melk, Lactose
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Unit
Verpakking
€ 9,89
Opslagconditie

Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt. Er zijn een aantal uitzonderingen van vlees en overige producten die we vers leveren. Onder 'Meer Informatie' staat de opslagconditie per product.

Je ontvangt je pakket in een Valk koeltas, met daarin icepacks. Zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.

Ook ontvang je een gratis koeltas & coolpacks bij je bestelling!


Wat zijn de bezorgkosten?

Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

trunkrs vlees bezorgen

 

Omschrijving

De worsten worden bevroren geleverd.

Meer informatie
Artikel
BERN-WÜRS-6x75gr
Soort dier
Varkensvlees
Land van herkomst
Oostenrijk
Allergenen
Melk, Lactose
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Unit
Verpakking