Kipsaté Spiesen Groot

Op voorraad
Artikel SATE-KIP-NED

Gemarineerd met een smaakvolle lichte oosterse marinade. Buitengewoon in combinatie met warme satésaus, maar ook al lekker zonder!

Artikel
SATE-KIP-NED
Soort dier
Gevogelte
Deel van dier
Kipfilet
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Gluten
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill
Unit
Verpakking
Vanaf € 3,98
Opslagconditie

Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt. Er zijn een aantal uitzonderingen van vlees en overige producten die we vers leveren. Onder 'Meer Informatie' staat de opslagconditie per product.

Je ontvangt je pakket in een Valk koeltas, met daarin icepacks. Zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.

Ook ontvang je een gratis koeltas & coolpacks bij je bestelling!


Wat zijn de bezorgkosten?

Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

trunkrs vlees bezorgen

 

Meer informatie
Artikel
SATE-KIP-NED
Soort dier
Gevogelte
Deel van dier
Kipfilet
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Gluten
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill
Unit
Verpakking