Chateaubriand bestellen

Het meest malse vlees voor twee of meer personen. De Chateaubriand is prachtig om op tafel te zetten en mooi te combineren met een lekkere saus. Het is een makkelijk stuk vlees om te bereiden en superlekker! Met onze gratis Valk-bereidingswijzer bak je de-chateaubriand gemakkelijk zacht van binnen met een knapperig bruine korst. Ossenhaas/chateaubriand is veruit het meest malse rundvlees wat er is en je vindt het vaak terug op menu’s van goede restaurants. Er zit ook veel verschil in kwaliteit ossenhaas dus let wel goed op! Bij onze online slagerij ben je er van verzekerd dat de kwaliteit hoog is, met The Black misschien wel als top-chateaubriand!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Wat is chateaubriand precies?

Tegenwoordig is Chateaubriand een chique manier om het dikste deel van de ossenhaas te benoemen; dit is de lange toelopende spier die direct aan de onderste twee zijden van de ruggengraat van het rund wordt gevonden.

Ossenhaas/chateaubriand online bestellen

Met keuze uit Europese, Braziliaanse en zelfs graan gevoerde chateaubriand uit Uruguay hebt je keuze genoeg om te bestellen bij valk slagerij. Ambachtelijk, en van de hoogste kwaliteit.

Bestel chateaubriand, supermals vlees

Met een paar drukken op kun je chateaubriand voor op de BBQ kopen. Ook is dit malse rundvlees perfect voor in een normale koekenpan.

Wat is het verschil tussen ossenhaas en chateaubriand?

Ossenhaas-en-Chateaubriand zijn beide zo goed als hetzelfde. Chateaubriand is alleen groter en heeft een luxere benaming. Je vindt beide producten dan ook terug onder ‘ossenhaas’ op valkslagerij.

Chateaubriand kopen slager

Echte slagers-chateaubriand koop je bij valkslagerij.nl.

Wat is het beste stuk van ossenhaas?

Er worden veel producten van een ossenhaas gesneden: Tournedos, tenderloin, filet mignon, haasbiefstuk, chateaubriand. Allemaal extreem mals en razendpopulair.

chateaubriand bestellen slagerij de valk

Recept-chateaubriand

Op zoek naar een heerlijk recept? Bekijk onze gegrilde ossenhaas met jus de veaux, pastinaakcrème en beukenzwammen recept. Je vindt hem op de receptenpagina onderaan de website.

Kalfsvlees vs. rundvlees

Kalfsvlees is milder van smaak dan rundvlees maar heeft nog steeds die enorme malsheid die je gewend bent van ossenhaas. Bestel Kalfs-chateaubriand of tournedos en probeer het zelf!