Beef Boutique

Bij Beef Boutique vind je het meest exclusieve rundvlees wereldwijd verkrijgbaar. Doordat dit onderdeel is van Carnimex, een wereldwijde vleesimporteur, bent u gegarandeerd van de kortst mogelijke route van ‘farm to fork’.

Beef Boutique werkt samen met voornamelijk familiebedrijven, verkoopt enkel vlees afkomstig uit kleinschalige productie én verkoopt dit vlees onder eigen merken; echt Boutique dus!

Dierenwelzijn is prioriteit nummer één en daarnaast is al het vlees ook nog eens 100% traceerbaar!

 

Met goud bekroond rundvlees

Ieder jaar wordt er op de 'World Steak Challenge' door tientallen juryleden beoordeeld welk vlees-label het beste is. Het rundvlees van de Beef Boutique heeft hier zelfs goud gewonnen! UMI, The Black, Don Pedro, Miguel Vergara en Wagyu van Beef Japan scoren altijd heel hoog en dat zal het vlees ook bij jou en je gasten doen!

 

Wagyu uit Japan, het meest exclusief

Onze Japanse-Wagyu is zonder twijfel het meest bijzondere rundvlees uit de Beef Boutique. Het is een ervaring die je zelf geprobeerd moet hebben. In een restaurant betaal je vaak het 4-voudige van wat je betaald op de slagerij van Valk, als je het ooit wilt proberen nu het moment!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Toon
per pagina
Sorteer op