Online rundvlees bestellen bij Valkslagerij.nl

Rundvlees kopen doe je op Valkslagerij.nl. Bij de Valk Slagerij kun je rundvlees kopen van de meest exclusieve rassen over de hele wereld. De meeste runderen van ons rundvlees zijn gras en/of graan gevoerd en komen uit verschillende landen.

Rundvlees uit verschillende landen of van onze eigen boerderij kopen 

Denk hierbij aan rundvlees uit Uruguay, Ierland, Brazilië, Australië en Spanje. Ook kan je rundvlees kopen van onze eigen boerderij. Onze boerderij is gevestigd in Leiderdorp en bestaat al sinds eind jaren 60. Het rundvlees dat je koopt zoals ossenhaas, sukadelappen en bavette hebben een prijs vanaf maar €5,99. Naast deze pracht van een rundvlees stukken hebben we ook tomahawk, beef hamburgers, entrecote, steak, ribeye, diamanthaas, tournedos, chateaubriand en nog veel meer rundvlees van hoge kwaliteit.

Rundvlees exclusief?

Wil je echt exclusief rundvlees kopen? Ga dan voor onze Japanse Wagyu A5 rundvlees. Deze runderen behoren tot het merk Beef Japan. Dat is pas echt rundvlees kopen. De Japanse runderen zijn langer op graan dieet dan anderen runderen. Hierdoor heeft Japans rundvlees meer smaak. De Japanse Wagyu A5 kun je al vanaf €19,50 kopen.

Rundvlees kwaliteit

Bij ons staat de kwaliteit van het rundvlees op nummer 1. Onze vakslagers weten dan ook veel over het rundvlees en staan u graag te woord voor eventuele vragen over de bereiding van het rundvlees. We gaan met veel oplettendheid om met het rundvlees. Ook keuren we het rundvlees op verschillende aspecten voor de beste kwaliteit. Dit zodat u alleen het beste van het beste rundvlees bij ons online kunt bestellen.

Rundvlees kopen?

Laat je betoveren door de ongeëvenaarde smaken van ons rundvlees uit de verschillende landen. Zo heb je rundvlees nog niet eerder geproefd. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 70

Toon
per pagina
Sorteer op
Rundergehakt

Rundergehakt

Vanaf € 2,99
Riblappen (Hereford Angus)

Riblappen (Hereford Angus)

Aanbiedingsprijs € 9,80 Normale prijs € 10,95
-11%
Ossenhaas Tournedos Bestellen

Ossenhaas

Vanaf € 14,99
Black Angus Burger

Black Angus Burger

Vanaf € 9,59
Cote Boeuf Angus

Cote Boeuf Angus

Aanbiedingsprijs € 17,95 Normale prijs € 19,95
-10%
Entrecote UMI (Black Angus)
200+
Ribeye UMI (Black Angus)
200+
Carpaccio

Carpaccio

€ 6,95
foto van half-om-half gehakt uit Nederland

Half-om-Half gehakt

Vanaf € 2,29
BBQ Hamburger

BBQ Hamburger

Vanaf € 5,96
Clare Valley Burger
120+
Toekan Kroketten

Toekan Kroketten

Aanbiedingsprijs € 17,95 Normale prijs € 20,95
-14%
Bavette Riviera Ranch (Black Angus) Heel
150+

Bavette Riviera Ranch (Black Angus) Heel

Vanaf € 29,95 Normale prijs € 31,99
-6%

Rundvlees kopen bij Valkslagerij.nl

Rundvlees bestellen is makkelijker dan zelf langs de slager lopen. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je staat voor de toonbank en je hebt geen flauw idee wat voor vlees je eigenlijk moet kiezen. Welk rundvlees? Want er zijn natuurlijk veel soorten rundvlees te koop. Hoe moet je het rundvlees bereiden etc.

Voordelen van online rundvlees bestellen bij Valk Slagerij

Het voordeel van online rundvlees bestellen op Valkslagerij.nl is dat alle rundvlees een beschrijving heeft. Hierdoor heeft u net even de extra informatie over het rundvlees. Verder wordt online vlees/rundvlees kopen met de dag steeds populairder.

Anderen voordelen zijn dat het tijd scheelt. Voordat je heen en weer naar de slager bent geweest, ben je makkelijk een uur verder. Ook kun je vanuit elke locatie met je device online vlees/rundvlees kopen. Hoe handig is dat? Uiteraard heeft de slager bij u om de hoek mooie stukken rundvlees, maar bij de Valk Slagerij kunt u thuis genieten van echte Valk-restaurantkwaliteit rundvlees.

Wij bezorgen het rundvlees met liefde

De slagers van de Valk Slagerij zijn echte vakmensen. Ze hebben allemaal hart voor hun werk en controleren, snijden, portioneren en verpakken al het rundvlees met veel liefde.

De meeste stukken rundvlees die we verkopen gaan per kilo. Hierdoor heeft u als klant veel opties. U kunt namelijk zelf beslissen hoeveel rundvlees u in huis haalt en eventueel invriest. Ideaal voor grote en kleine gezinnen.

Rundvlees bestellen

Onze rundvlees-bezorgservice aan huis is ongeëvenaard als het gaat om de kwaliteit en selectie van ons vlees. Binnen onze online rundvlees-markt vind je een volledig assortiment aan rundvlees, met veel opties voor het op maat snijden van dit rundvlees. We werken nauw samen met onze leveranciers om verantwoord rundvlees in te kopen en producten aan te bieden die volgens hogere normen zijn geteeld. Dit met een uitgebreide selectie van het beste rundvlees. Onze rundvlees-bezorgservice biedt dezelfde ervaring als bij een eersteklas slager. We bezorgen alles tot aan je deur. Voor rund vlees moet je bij Valkslagerij.nl zijn. Je kunt bij ons de volgende soorten rund vlees bestellen.

Rundvlees bestellen van hoge kwaliteit

Zoals eerder benoemd kunt u bij ons rundvlees bestellen/kopen. Dit kunnen simpele stukken rundvlees zijn voor bijvoorbeeld op de barbecue. Denk aan rundvlees zoals barbecue burgers en ossenhaas spiesen. Verkrijgbaar vanaf €6,36.

BBQ rundvlees van hoge kwaliteit

Dit rundvlees oogt simpel maar het BBQ rundvlees is van hoge kwaliteit. Zo komt de ossenhaas uit Uruguay Alabama. De runderen hebben geleefd op open velden waar ze gras en graan te eten kregen. Ook dronken ze uit mooie aanwezige meren. Door het graan/gras dieet maken runderen smaakvol vet aan, ook wel marmering genoemd. Vet staat erom bekend dat het smaak vasthoudt. Je kunt het zien als: hoe meer vet de runderen hebben, hoe meer smaak het rundvlees bevat.

Black Angus bestellen

Hetzelfde geldt voor de Black Angus burgers. Black Angus is één van de beste soorten rundvlees. De burgers van dit dure soort rundvlees zijn ook afkomstig van runderen uit Uruguay. Wederom waren deze runderen op graan/gras dieet. De Black Angus koe is ook wel bekend als Aberdeen Angus rund, misschien wel één van de populairste rundsoorten betreft rundvlees en beef. De Angus rund staat erom bekend dat het een goede vetmarmering - goede kwaliteit – heeft. Dit komt wederom door de levensstijl die de runderen hebben gehad.

Je kunt concluderen dat alle runderen die een gras/graan dieet volgden een excellente vet-marmering hebben. Ook weten we dat vet voor de smaak van het rundvlees staat. Valkslagerij.nl verkoopt vlees van verschillende runderen die een gras/graan dieet hebben gevolgd om het beste rundvlees te kunnen verkopen.

Alle dierenrassen met rundvlees die u bij ons kunt kopen zijn:

Black Angus
Japanse Black
Belgische Blauwe
Canchim
Hereford
Aberdeen Angus

De prijs van onze runderen hebben een vanaf prijs vanaf €5,99. Ons rundvlees biedt veel mogelijkheden en je kunt er veel prachtmaaltijden met maken.

Mogelijkheden met rundvlees van excellente kwaliteit

Met verschillende stukken rundvlees kan je simpele maaltijden bereiden, maar ook luxere maaltijden. Zo kan je met het rundergehakt pasta’s, tacorolletjes, lasagne of gehaktballetjes maken.

Voor de luxere rundvlees gerechten kunt u bijvoorbeeld Tomahawk Angus Postaral klaar maken van ca 900 gram. Dit pronkstuk van rundvlees kunt u op de BBQ klaarmaken en is tijdens het bereiden al echt een waar showstuk. Een ander showstuk op de BBQ is de Côte Boeuf. De Côte Boeuf is een waar feeststuk rundvlees en heeft alle kwalificaties voor een perfecte steak. Met zijn intense vetmarmering en fijne vleesstructuur is dit rundvlees buitengewoon smaakvol en boterzacht.