Tournedos bestellen

Tournedos, het premium deel vlees van de ossenhaas. Dit lekkerste en meest malse stuk wordt gesneden uit het midden de ossenhaas, deze vind zich aan beide kanten van de wervelkolom van het rund, onder de welkbekende T-bone. Vraag je om een biefstuk van de haas of een tenderloin bij de ober, dan zul je waarschijnlijk ook een tournedos krijgen. Tournedos bestellen bij valkslagerij.nl is simpel en voordelig. Bij Valk Slagerij krijg je een dikke, zachte biefstuk zonder bot wanneer je tournedos besteld.

Bestel tournedos online

De ‘center-cut’, ookwel het deel vlees in het midden is eigenlijk een rugspier van het rund. Deze spier beweegt bevat amper bindweefsel of vet waardoor het vlees zo extreem mals en fijn is van structuur. Wil je tournedos bestellen online, dit vlees kan van verschillende runderrassen komen. Zo heeft de online slager van Valk zowel ossenhaastournedos van Black Angus rundere en Canchim runderen. Op zoek naar voordelig tournedos bestellen? Het vlees van onze Europese runderen is precies wat je zoekt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Wat is het verschil tussen ossenhaas en tournedos?

Eigenlijk is tournedos ossenhaas, maar niet andersom. Bestel tournedos en je krijgt het middelste stukje van de-ossenhaas. Het meest malse stukje dus.

Wat is tenderloin?

Helaas zorgen vertalingen van stukken vlees niet altijd voor het meest duidelijk beeld over welk stuk vlees er nou op je bord ligt. Maar ben je nou in een restaurant buiten Nederland en je bent op zoek naar een botermalse-tournedos, let dan op het woord tenderloin of filet mignon.

Hoe heet tournedos in het buitenland?

Beide woorden voor tournedos worden in de internationale keukens veel gebruikt omdat ze direct uit de Engelse en Franse taal komen. Ossenhaas/tournedos online bestellen bij de online slagerij gaat met slechts enkele klikken en het wordt vanaf 75 euro zelfs gratis gekoeld thuis bezorgd.

Tournedos kopen

Tournedos is ongelofelijk mals vlees, volgens kenners het meeste malse biefstuk. Op valkslagerij.nl kun je 8 verschillende tournedosproducten bestellen voor thuis. Wist je dat een chateaubriand een soort groot stuk tournedosvlees is, zeer geschikt voor op de kersttafel als showstuk en natuurlijk botermals. Bestel ossenhaastournedos nu online.

Beef tenderloin / tournedos bestellen online

Wanneer je tournedos besteld krijg je het meest malse deel van de koe gekoeld thuis bezorgd. Dit malse biefstuk wordt uit de lende op de rug van het rund gesneden. Filet Mignon (tournedos) is zo extreem zacht omdat er geen vet en bindweefsel zit.

Recept tournedos

Voor een klassieke tournedosbiefstuk heb je met dit simpele stappenplan geen kookervaring nodig. Bestel de-tournedos bij valkslagerij.nl, je hebt hier keuze uit grasgevoerde tournedos en zelfs tournedos van 1 kilo. Graan gevoerde tournedos bestellen kan ook, dit één van de meest luxe vleesstukken dat er is! Haal jouw tournedos 30 tot 60 minuten van tevoren uit de koelkast en laat de tournedos even liggen. Dep vervolgens de Filet Mignon goed droog. Warm een geschikt formaat pan op met wat olijfolie erin, leg daarna de bestelde ossenhazen voorzichtig in de pan. Voeg een takje verse tijm en Maldon zout en zwarte peper toe naar smaak.

Hoe maak je tournedos mals?

Bepaal hoe je jouw tournedos vleesbestelling het liefst eet: rare, medium of well-done? Volg de handige bereidingswijzer die wij gratis meegeven zodra u tournedos besteld en zie hoe lang het botermalse vlees gebakken moet worden. Eventueel is een filet-mignon ook te garneren met een lekkere saus. Valkslagerij.nl heeft huisgemaakte sauzen om online te bestellen die een lekkere biefstuk naar een nóg hoger niveau tilt.

Wat is het verschil tussen Tournedos en Tenderloin?

Het enige verschil tussen tournedos en tenderloin is dat tenderloin de Engelse benaming is voor het zelfde stukje heerlijke vlees. Gemakkelijk online te bestellen bij valkslagerij.

Filet Mignon bestellen bij de online slagerij

De Fransen weten wat goed eten is. Zo is de tournedos een favoriet stukje biefstuk op de Franse borden. Ga je op vakantie in Frankrijk en ben je op zoek naar een zachte Tournedos? Bestel dan de Filet Mignon. Precies hetzelfde stukje vlees als de tournedos maar met een Franse benaming. Geen zin of tijd om helemaal naar Frankrijk te gaan voor zo’n heerlijke tournedos op je bord? Bestel tournedos dan online bij Valk en geniet morgen!

Boterzachte tournedos bestellen met rode wijn

Om de smaak van jouw heerlijke vleesje niet te overheersen moet je kiezen voor een rode wijn die wel een body heeft maar niet overheerst. Ga dus niet voor een Zinfandel uit Californië maar voor een Pinot Noir uit Frankrijk. Voor tournedos bestellen ga je naar valkslagerij.nl, ben je ook nog op zoek naar een bijpassende wijn, kijk dan eens op onze andere website; valkwijn.nl.

tournedos bestellen