Riblappen Hereford Ierland 750 gram

Op voorraad
Artikel RIBL-HER-IER-750gr

Deze Ierse Runder riblappen zijn zeer geschikt om te stoven. En van alle stooflappen, is de riblap de meest malse!

Stoofvlees, iets waar veel mensen naar uit kunnen kijken als dat staat te pruttelen op het gasfornuis. Iedereen maakt het op zijn eigen manier, maar de basis van een goed stoofgerecht is de kwaliteit van het vlees!

Riblappen komen uit de nek. Deze spier heeft veel ‘gewerkt’ tijdens het leven van de koe. Door het vele eten beweegt die nek constant en er ontstaat veel bindweefsel wat het vlees is wat stugger maakt. Door het vlees thuis te stoven ontbindt je het weefsel en wordt het zacht. Als je lang genoeg stooft valt het vlees zelfs uit elkaar. Zo ontstaat het welbekende draadjesvlees.

Artikel
RIBL-HER-IER-750gr
Soort dier
Rundvlees
Deel van dier
Onderrib
Kiloprijs
€ 7,95
Land van herkomst
Ierland
Dierenras
Hereford
Dierenwelzijn
Open Veld
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
Stoven
Unit
Verpakking
€ 5,96
per Verpakking
Opslagconditie

Ons exclusieve vlees komt van over de hele wereld. Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we de QuickFrozen® -techniek. Eerst wordt ons rundlvees gecontrolleerd 'gerijpt' tot het de perfecte smaak en malsheid heeft bereikt, daarna wordt het vlees geportioneerd en direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

We leveren al onze pakketten in een van der Valk koeltas met speciaal droogijs. Droogijs is extreem koud (-80°C) en heeft als bijkomend voordeel dat het geen vocht afgeeft. Zo blijft jouw bestelde vlees koel tot aan de deur. Mocht het vlees toch een beetje ontdooit zijn, geen paniek, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Volledig verse producten van onze Valk Versmarkt slager worden zonder droogijs verpakt in aluminium vacuüm zakken, de bevroren artikelen proberen we milieubewust zoveel mogelijk op recyclebaar karton te verpakken met een dun laagje plastic.

Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende dag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.

Ook ontvang je een gratis koeltas bij je bestelling!


Wat zijn de bezorgkosten?

We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

 

Omschrijving

Stoofvlees, iets waar veel mensen naar uit kunnen kijken als dat staat te pruttelen op het gasfornuis. Iedereen maakt het op zijn eigen manier, maar de basis van een goed stoofgerecht is de kwaliteit van het vlees!

Riblappen komen uit de nek. Deze spier heeft veel ‘gewerkt’ tijdens het leven van de koe. Door het vele eten beweegt die nek constant en er ontstaat veel bindweefsel wat het vlees is wat stugger maakt. Door het vlees thuis te stoven ontbindt je het weefsel en wordt het zacht. Als je lang genoeg stooft valt het vlees zelfs uit elkaar. Zo ontstaat het welbekende draadjesvlees.

Meer informatie
Artikel
RIBL-HER-IER-750gr
Soort dier
Rundvlees
Deel van dier
Onderrib
Kiloprijs
€ 7,95
Land van herkomst
Ierland
Dierenras
Hereford
Dierenwelzijn
Open Veld
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
Stoven
Unit
Verpakking