Vis kopen en bestellen

Kies voor de overheerlijke vis van Van der Valk en geniet van de beste kwaliteit en smaak die de zee te bieden heeft. Bij Van der Valk streven we naar topkwaliteit in al onze gerechten, en onze vis is daar geen uitzondering op.

Onze toewijding aan duurzame visserijpraktijken en een zorgvuldige selectie van de beste vissoorten zorgen voor een culinaire ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. Ontdek de zee op uw bord met Van der Valk!

Direct van onze eigen visserij Valk Vis in IJmuiden. De verse vis wordt QuickFrozen®  ingevroren en komt zo in perfecte conditie aan bij uw voordeur aan. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Bij Valk Vis staan we voor meer dan alleen lekker eten - we streven ook naar duurzaamheid en betaalbaarheid in al onze visproducten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, duurzame vis tegen aantrekkelijke prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie van zowel wilde vis als kweekvis, allemaal met aandacht voor de gezondheid van de oceanen en de kwaliteit van uw maaltijd.

Wilt u uw favoriete visgerechten eenvoudig in huis halen? Geen probleem. Valk Vis biedt u de mogelijkheid om vis online te bestellen en te kopen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om uw keuze te maken en uw visbestelling te plaatsen. Laat ons uw culinaire avontuur ondersteunen en geniet van de smaakvolle, duurzame visgerechten die u verdient. Bestel vandaag nog online bij Valk Vis.