Retourbeleid

We hopen natuurlijk dat je enorm van onze producten geniet. Ben je toch niet tevreden over je bestelling? We zoeken altijd samen naar een passende oplossing! Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn waren die kunnen bederven binnen de bedenktermijn (bv. vlees).

Retourneren van vlees is in beginsel niet mogelijk, tenzij daarover overleg is gepleegd met Valkslagerij.nl. Mocht retourneren toch mogelijk zijn na overleg, zijn de volledige verzendkosten voor de consument.

 

Bestelling annuleren

Zolang je bestelling nog niet is opgehaald door onze leveringspartner Trunkrs, kun je je bestelling annuleren als je dit doet vóór 08:00 uur s'ochtends op de dag van levering.

 

Retouradress

t.a.v. Valkslagerij.nl

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

 

We gaan altijd graag samen op zoek naar een passende oplossing zodat we je tevreden kunnen stellen. Neem eenvoudig telefonisch contact op met ons via 071 - 561 04 5 of via de mail op info@valkslagerij.nl