Gehakt Bestellen? Voordelig bij Valksagerij.nl

Bij Valkslagerij kan u voordelig gehakt bestellen. Wilt u bijvoorbeeld gehaktballen maken? Dan is het heerlijk om het lamsgehakt van eigen boerderij. Door de sterkere smaak van Lamsgehakt geeft u een intensere twist aan uw gehaktballetjes. Niet alleen gehaktballen kunnen van dit gehakt gemaakt worden, maar ook burgers. Perfect voor op de BBQ!

Gehaktballen maken?

Met het heerlijke lams- en rundergehakt van hotelkwaliteit kan u thuis de perfecte gehaktballen maken. Na het gehaktballen-maken kan u de gehaktballen braden. Het lekkerste is om gehaktballen te braden in roomboter. Zo wordt uw gehaktbal romig gebraden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Rundergehakt

Rundergehakt

Vanaf € 2,99
foto van half-om-half gehakt uit Nederland

Half-om-Half gehakt

Vanaf € 2,29
NL Varkensgehakt

NL Varkensgehakt

Vanaf € 2,69
Product foto van kip gehakt met zeezout en uien

Kipgehakt

Vanaf € 2,39 Normale prijs € 2,99
-20%

Voordelig gehakt bij Valkslagerij:

Bij Valkslagerij bieden we u het meest voordelige gehakt aan. Zo heeft u de beste prijs voor uw gehakt. Niets is zo lekker als een zelfgebraden gehakt-bal van Valkslagerij. Gehakt-bestellen bij Valkslagerij is eenvoudig en u heeft de mogelijkheid om zelf een aflevermoment te kiezen. Omdat we de beste prijzen hanteren hoeft u niet te zoeken naar gehakt aanbiedingen: bij valkslagerij heeft u de beste kwaliteit gehakt voor de beste prijs!

Wat kan je allemaal maken van gehakt?

Gehakt is een veelzijdig product. Het bekendste product van gehakt is natuurlijk de gehaktbal. Dat is niet het enige: u kan van uw gehakt ook burgers maken. Niets is zo lekker als een burger van gehakt op de BBQ. Het is ook mogelijk uw gehaktballetjes met gehakt-kruiden lekkerder te maken. Een bekend recept is de preischotel met gehakt. Het is niet voor niets dat een preischotel gehakt heeft toegevoegd, gehakt en prei gaan heel goed samen in de preischotel. Typisch Nederlands en heerlijk smikkelen geblazen!

Is gehakt rood vlees?

Gehakt is rood vlees, omdat het vlees is van zoogdieren. Het kan zijn dat de kleur van gehakt niet per se helemaal aan verwachting van de kleur rood voldoet, maar het is rood vlees. Het gaat meer om van welk dier het vlees afkomstig is in plaats van welke kleur het daadwerkelijk heeft.

Woensdag gehaktdag

Kent u het fenomeen woensdag gehaktdag? In 1949 is woensdag gehaktdag gekozen uit een prijsvraag voor de beste leus voor slagers. Waarom was woensdag de gehaktdag? In vroeger tijden kregen slagers op maandag hun vlees binnen en op dinsdag gingen alle goede stukken vlees over de toonbank. Op woensdag zat de slager met de restjes en die werden tot gehakt vermalen. Koelkasten bestonden in deze tijd nog niet, dus diezelfde avond moest het gehakt genuttigd worden. Het behoeft geen verdere uitleg dat er op woensdag heel veel gehaktballetjes gemaakt zijn.

Vanaf 1949 is woensdag dus gehaktdag. Op iedere woensdag worden er heel veel gehaktballen gebraden, de ideale bereidingswijze voor gehaktballen. Online zijn er heel veel lekkere gehakt recepten te vinden. Met het gehakt van Valkslagerij kan u thuis aan de slag met uw gevonden gehakt-recepten.