Online INK Wagyu kopen - Goedkope Wagyu bestellen

INK is een Japans label dat zijn inspiratie haalt uit Japan. Jarenlang zijn zij bezig geweest om de ideale kruising te maken tussen Wagyu-runderen en de runderen die natuurlijk in Uruguay voorkomen, INK is het resultaat van deze intensieve zoektocht. Met de 50-50 Wagyu van INK wordt intensiteit en prachtige vetmarmering gecombineerd en voor een relatief goedkope prijs op de markt gebracht.

  • 100% hormoonvrij
  • 100% antibioticavrij
  • 50% Wagyu

Naast dit exclusieve kruisras wat op zichzelf al geweldig smaakt, krijgen de runderen na hun onbezorgde leven op de open weiland van Uruguay ook een graandieet van 300 dagen. Dit resulteert in een nieuwe soort smaakexplosie die je nog niet kent. INK is nieuw, innovatief en klaar om de Wagyu markt te verrassen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Wagyu F1 Ossenhaas INK
300+

Wagyu F1 Ossenhaas INK

Vanaf € 39,99
Wagyu INK Entrecote Bestellen
300+

Wagyu F1 Entrecote INK

Vanaf € 18,95
Wagyu F1 Ribeye INK
300+

Wagyu F1 Ribeye INK

Vanaf € 24,95
Wagyu F1 Bavette
300+
Wagyu F1 Brisket
300+

De runderen van INK hebben hun leven geleefd op natuurlijke weiden, aangevuld met een uitgebalanceerd vegetarisch dieet. De runderen worden ten slotte gedurende ten minste 300 dagen gevoederd met een dieet van natuurlijk GGO-vrije granen om de beste smaak van het rundvlees te garanderen met een gegarandeerd hoge Mbs-indeling.

INK Wagyu bestellen

De ribeye en entrecote zijn ambachtelijk bijgesneden en het merk INK is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Valkslagerij heeft, op basis van onze uitgebreide werkzaamheden op de markt, de eerste exclusieve distributie van dit nieuwe wagyu-merk in heel Nederland toegewezen gekregen.