Gegrilde spareribs met een zoete marinade
Met het volgende recept heeft u in een handomdraai de lekkerste spareribs op tafel staan.
Met het volgende recept heeft u in een handomdraai de lekkerste spareribs op tafel staan.
Toe aan iets nieuws?
Ga dan nu voor de heerlijke pulled pork muffins.
Doen het goed voor zowel lunch als bijgerecht!
Perfect voor de feestdagen!
Een recept om heerlijk te kunnen kokkerellen en je gasten te verwennnen. Het steelt immers ook echt de show tijdens het diner.
''always look on the bright side of ... autumn''
Want hoezeer je de zomer ook mist, de herft leent zich perfect voor dit soort stoofpotjes.
Bekijk de herfst van een zonninge kant en stoof er op los!
Typisch gerecht op de menukaarten van de Valk hotels.
Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk feestelijk uit.
Caveman style is een barbecue techniek waar bij het vlees rechtstreeks op de kolen (houtskool) wordt gelegd.
Het klinkt spannend maar het is ontzettend makkelijk en vooral stoer om te doen in het bijzijn van je gasten.
Parelcouscous is een graanproduct.
Het vormt een een bron van koolhydraten in veel jordaanse, Libanese en Israëlische gerechten met groenten, vlees of vis.
Voor dit recept is de creatieviteit los gebarsten.
Het ziet er niet alleen prachtig uit, het smaakt ook nog is betoverend goed.
Een recept voor een klassieke burger. Deze burgers heb je waarschijnlijk vaak genoeeg gegeten in verschillende restaurants.
Het perfecte comfort food.
Rode Curry met Thaise roots.
Dit recept kan ook vegetarisch worden klaar gemaakt. Het is een ware klassieker voor de koude winerdagen.