BBQ spiesen bestellen | Koop kipsaté-spies online

Bij iedere barbecue eet je wel iets van een spiesje. Kipsaté is altijd lekker, maar ook een goede shaslick of gambaspies met knoflook gaat er goed in. Tot slot marshmellows op een stokje roasteren boven het vuur! BBQ-spiesen bestellen kan in allerlei soorten en maten bij valkslagerij.nl. Zelf BBQ spiesen reigen?  Kies dan voor de losse kip(sate)blokjes of zelfs ossenhaasblokjes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Kipsate bestellen

De lekkerste saté bestellen doe je bij Valk Slagerij. Kipsates zijn enorm popular en overal verkrijgbaar maar kipspiesen van échte kwaliteit kom je maar zelden tegen. Onze slagers portioneren ieder vlees van een bbq-spies ambachtelijk en vervolgens marineren we het vlees met de smakelijkste marinades. Met als bekendste marinade natuurlijk sate! Nadat de marinadesmaken goed in de bbq spiezen zijn getrokken worden ze direct met een speciale techniek ingevroren. Hierna kunt u de barbecue spiesjes bestellen online en worden ze bij u thuis bezorgd.

BBQ vlees aan spies kopen

Als je barbecuevlees zegt, dan denk iedereen aan verschillend. Gewone vleesliefhebbers zullen een mooie steak benoemen, de low-and-slow-fans denken een mooi groot stuk brisket maar sowieso iedereen zal BBQ-spiesen ook benoemen. Bestel BBQ spiezen en u weet zeker dat het feest zal slagen. Barbecue spiesen kopen wel iets waar je even goed de tijd voor moet nemen, er is namelijk veel keuze. Ga jij voor kipsaté-spiesen, gambaspiesjes of toch een shaslick?

Barbecuevlees op een stokje

We duiken even de geschiedenis van de BBQ spiezen in. Uit het land der Bourgondiërs, Frankrijk, vinden we de herkomst van het woord ‘barbecue’. Hier braadden de Fransen zwijnen aan het spit, een voorloper op de BBQ spies dus. Barbe-et-queue vertaald direct naar ‘baard-en-staart’, zo werd zo’n zwijn namelijk gespiesd. Gelukkig spiezen we tegenwoordig geen hele zwijnen meer maar houden we het bij ambachtelijke stukjes vlees en vis. Bourgondisch en lekker is eten van een stokje natuurlijk nog wel dus bestel je bbq spiezen voor thuis en geniet!

Koop BBQ-spiesjes bij de online slagerij

Als online slagerij specialiseren wij ons o.a. op barbecuevlees. Koop BBQ spiesjes daarom online. BBQ spiesen bestellen is namelijk heel eenvoudig. Valkslagerij.nl biedt u het gemak van een ruim online vleesassortiment en gekoelde levering tot aan uw voordeur. Barbecuespiesen thuis bezorgen is het nieuwe normaal en voor u de voordeligste en meeste tijdbesparende keuze.

Hoge kwaliteit BBQ spiesen kopen

Het gedoe met kleine, dunne houten satéstokjes is allom bekend. Je brand je handen wanneer je de satéstokjes probeert om te draaien en ze breken soms zelfs af. De speciale Valk-BBQ-Spiesen zijn ontworpen met steviger hout en een fijne greep zodat jouw barbecueervaring een stuk beter wordt. BBQ vlees bestellen bij de online slagerij van Valk is een keuze voor kwaliteit.

Welke soort barbecuespiesen zijn er?

Binnen de barbecuewereld zijn er honderden BBQ-accessoires en efficiënte bbq spieze te vinden. Zo zijn er barbecuespiezen, barbecuepennen, vleespennen, rotisserie spiesen, vleesspiesen, houten satéprikker, dubbel saté pennen, flexibele bbq spiesen, spiezen met afschuifring. Bij valkslagerij.nl bestel je bbq vlees online en een spies voor de BBQ zit op een speciale Valk Slagerij bamboespies.

Een kant-en-klare spies bestellen

Naast losse stukjes barbecue vlees bestellen om zelf te spiezen kunt u bij onze ambachtelijke online slagerij ook complete spiesjes bestellen. Veel vlees of vis kun je reigen aan een stokje. Bijvoorbeeld een garnalenspies of gambaspies, visspies of vegatarische spies, kleine porties op een kinderspies, een luxe ossenhaasspies of biefstukspies of bestel de klassieke kipsaté en kipspiezen. Al het barbecue-vlees, gewoon thuisbezorgd.