Japanse Wagyu A4 rundvlees kopen of bestellen?

Japanse Wagyu wordt beschouwd als het meest exclusieve rundvlees in de wereld en als een ware ervaring voor een ieder die het ooit heeft mogen proeven. Onze ‘Japanese Black’ wordt gefokt in een warm klimaat en in de prachtige omgeving van het prefectuur Kagoshima, gelegen op het zuidwestelijke puntje van het eiland Kyushu, het meest zuidelijke van de vier hoofdeilanden van Japan. Het vee, wat gefokt wordt volgens eeuwen oude Japanse tradities en gevoed wordt voor minimaal 840 dagen, resulteert in A4 - en A5 kwaliteit met een BMS tot 12. Al het Wagyu heeft een certificaat van de Japan Meat Grading Association;

Marmeringsgraad van de Japanse Wagyu

Japanese Black is wereld beroemd door het  intramusculaire vet (vet tussen de spieren) en marmering. Het vet smelt op relatief lage temperatuur en voelt als fluweel op je tong. Kleine porties zijn echt voldoende. Kies je voor dit vlees? Dan kies je voor de meest intense smaak beleving op het gebied van vlees.  

Hoe is de marmering-score van de Japanese Black?

Grade A1: Lage – marble score 1

Grade A2: Onder gemiddeld – marble score 2

A3: Gemiddeld – marble score 3 tot 4

Grade A4: Goed – marble score 5 tot 7

Grade A5: Excellent – marble score 8 tot 12

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Toon
per pagina
Sorteer op