Online BBQ-vlees bestellen - BBQ vlees kopen

Het lekkerste BBQ-vlees bestellen en bij je thuis bezorgd.

Valkslagerij heeft een groot assortiment aan heerlijk BBQ-vlees te koop. Voor zowel kleine en grote groepen, Valkslagerij heeft BBQ vlees op voorraad. Ben je meer van het standaard barbecueën dan kun je verschillende klassieke soorten BBQ vlees kopen zoals, Spareribs, Steaks, burgers, worsten en spiesen. Voor de wat uitgebreide barbecues onder ons hebben we ook luxer BBQ-vlees te bestellen. Denk hierbij aan het volgende BBQ vlees: bavette, tomahawk, flat iron steaks, ribeye of ossenhaas. Tot slot moeten we natuurlijk niet de slow cookers vergeten. Met onze buikspek met of zonder zwoerd kun je nu fantastisch slow cooking bereiden op de BBQ. BBQ vlees bestellen doe je bij Valkslagerij. 

Weet je niet hoe je buikspek met slow cooking moet bereiden? Bekijk dan nu onze Buikspek of recepten pagina. We helpen je met het bereiden van verschillende stukken BBQ-vlees. Ook staan er heerlijke recepten met BBQ vlees op de pagina voor een subliem diner.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-81 van 81

Toon
per pagina
Sorteer op

Klassiek BBQ-vlees kopen

De meeste van jullie hebben waarschijnlijk jaren lang BBQ vlees gekocht bij de lokale supermarkt. Je weet ondertussen wat voor BBQ-vlees je lekker vindt en je wilt nu nog beter BBQ vlees kopen dat van hogere kwaliteit is. Dit om je smaakpapillen nog meer te laten dansen. In dit geval kies je om BBQ vlees te bestellen bij Valkslagerij. Valkslagerij verkoopt al sinds eind jaren 60 hoge kwaliteit BBQ vlees van de beste merken ter wereld.

Bij Valkslagerij kun je klassieke stukken BBQ-vlees kopen voor op de BBQ. Wij hebben BBQ-hamburgers maar verkopen ook de wat luxere burgers. Ga bijvoorbeeld voor de Black Angus BBQ burger. Klassieker BBQ-vlees dan dit ga je niet kunnen krijgen. Niet alleen is een BBQ burger het standaard stuk BBQ vlees waar je aan denkt bij het barbecueën, ook is het dierenras Black Angus bekend over de hele wereld. Op vele menu kaarten heb je vast wel Black Angus voorbij zien komen. Naast de Black Angus BBQ burgers verkopen we ook kipburgers en BBQ burgers met het BBQ-vlees afkomstig van onze eigen boerderij. Wil je het klassiek houden maar écht hoge kwaliteit BBQ-vlees bestellen? Kies dan voor de Japanse Wagyu A5 burgers. Wagyu is ideaal BBQ vlees om te kopen als je iets lekkers wilt.

BBQ vlees: Spiesen

BBQ vlees kopen: spiesen op de BBQ zijn ook echt niet te missen. Van standaard kipsaté spiesen tot Bistro shaslick. Valkslagerij heeft verschillende BBQ spiesen met verschillende marinades. Door ieder zijn eigen marinade hebben alle BBQ-spiesen een unieke smaak. Naast kipsaté hebben we ook verschillende BBQ-gambaspiesen, BBQ-lamspiesen, BBQ-bavette spiesen en BBQ-ossenhaas spiesen. Wij hebben het beste BBQ-vlees dat er op de markt te kopen is. 

Nog zo’n item dat niet te missen is met barbecueën zijn natuurlijk echte BBQ-worsten. Van heerlijk huisgemaakte worsten tot worsten met een Mexicaans tintje. Valkslagerij heeft alles soorten BBQ-vlees.

Wil je BBQ-pakketten kopen? Dat kan ook bij Valkslagerij.

Luxe BBQ vlees

Bij luxe BBQ vlees kopen denken wij niet aan BBQ-worsten, BBQ-spiesen en BBQ-burgers. Bij luxe BBQ vlees moet het water al in de mond lopen tijdens het bereiden van het vlees. Ribeye is zo’n stuk BBQ-vlees. Ribeye Alabama is heerlijk gemarineerd en geeft bij aanraking met het BBQ-vuur meteen een heerlijke geur af. Ribeye BBQ-vlees is heerlijk mals en voor vele hun favoriete stukje vlees op de BBQ. Procureurlapjes en speklapjes zijn ook perfect voor op de BBQ. Tot slot hebben we natuurlijk ook heerlijke spareribs voor op de BBQ te koop. Zowel gebraden als rauw.

Echt BBQ-vlees bestellen om heerlijk te kluiven op een zonnige dag in de frisse buitenlucht? Dat kan met ons BBQ-vlees. Houd je niet zo van kluiven, maar vind je spareribs lekker? Dan zijn Ibérico Rib Fingers écht wat voor jou! Bij rib fingers word het BBQ-vlees gesneden van de ribben van het rund. Het is dus in feite spareribs alleen dan zonder bot. Dit is echt heerlijk BBQ-vlees.

BBQ vlees recepten-tips  

Voor zowel klassiek en slow cooking BBQ-vlees hebben we nu verschillende tips en recepten staan op de recepten pagina. Denk hierbij aan recepten met stukken BBQ vlees zoals Tomahawk, verschillende BBQ-burgers, Lamskroon, Ossenhaas en nog veel meer. Ga voor tips over ons BBQ-vlees naar onze recepten pagina.