Online BBQ-vlees bestellen - BBQ vlees kopen

Het lekkerste BBQ-vlees bestellen en bij je thuis bezorgd.

Valkslagerij.nl heeft een groot assortiment aan heerlijk BBQ-vlees te koop. Voor zowel kleine en grote groepen, heeft de Valk Slagerij BBQ vlees op voorraad. Houd je meer van klassieke soorten BBQ vlees? Op Valkslagerij.nl koop je spareribs, steaks, burgers, worsten en spiezen voor een heerlijke barbecue. 

Voor de wat uitgebreide barbecues onder ons hebben we ook luxer BBQ-vlees te bestellen. Denk hierbij aan het volgende BBQ vlees: bavette, tomahawk, flat iron steaks, ribeye of ossenhaas.

Tot slot moeten we natuurlijk niet de slow cookers vergeten. Met onze buikspek met of zonder zwoerd kun je nu fantastisch slow cooking bereiden op de BBQ. BBQ vlees bestellen doe je bij de Valk Slagerij.

Weet je niet hoe je buikspek met slow cooking moet bereiden? Bekijk dan nu onze Buikspek of recepten pagina. We helpen je met het bereiden van verschillende stukken BBQ-vlees. Ook staan er heerlijke recepten met BBQ vlees op de pagina voor een subliem diner.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-85 van 85

Toon
per pagina
Sorteer op
Procureur

Procureur

Vanaf € 24,95 Normale prijs € 26,29
-5%
Buikspek TOPvarken

Buikspek TOPvarken

Vanaf € 11,45
Buikspek met zwoerd TOPvarken

Buikspek met zwoerd TOPvarken

Vanaf € 10,95 Normale prijs € 12,95
-15%
Lamsrack

Lamsrack

Aanbiedingsprijs € 39,95 Normale prijs € 44,95
-11%
Buikspek zonder Zwoerd The Duke of Berkshire
graan

Buikspek zonder Zwoerd The Duke of Berkshire

Vanaf € 18,95 Normale prijs € 23,95
-21%
Iberico Rack

Iberico Rack

Aanbiedingsprijs € 19,95 Normale prijs € 22,95
-13%
Truffelboter Huisgemaakt

Truffelboter Huisgemaakt

Aanbiedingsprijs € 2,69 Normale prijs € 2,99
-10%
Breekbrood wit

Breekbrood wit

Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,25
-39%
Breekbrood Bruin

Breekbrood Bruin

Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,25
-39%
BBQ Pakket - BBQ Pakket Basis - 9 personen met 54 stuks voor op de BBQ.

BBQ Pakket Basis

voor 9 personen
Aanbiedingsprijs € 57,59 Normale prijs € 59,95
-4%
Kipfilet BBQ

Kipfilet BBQ

Vanaf € 3,59
Vleespakket - Ultiem Beef Pakket - De droom van iedere liefhebber van roodvlees
150+

Ultiem Beef Pakket

€ 165,91 Normale prijs € 179,95
-8%
Clare Valley Burger
120+

Clare Valley Burger

Aanbiedingsprijs € 14,95 Normale prijs € 15,99
-7%
Secreto Iberico
graan

Klassiek BBQ-vlees kopen

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk jarenlang BBQ vlees gekocht bij de lokale supermarkt. Je weet ondertussen wat voor BBQ-vlees je lekker vindt en je wilt nu nóg beter BBQ vlees kopen van hogere kwaliteit. In dit geval kies je ervoor om BBQ vlees te bestellen bij op Valkslagerij.nl. De Valk Slagerij verkoopt al sinds eind jaren 60 hoge kwaliteit BBQ vlees van de beste merken ter wereld.

Bij Valkslagerij.nl kun je klassieke stukken BBQ-vlees kopen voor op de barbecue. Wij hebben BBQ-hamburgers maar verkopen ook de wat luxere burgers. Ga bijvoorbeeld voor de Black Angus BBQ burger. Klassieker BBQ-vlees dan dit, krijg je niet. Niet alleen is een BBQ burger het standaard stuk BBQ vlees waar je aan denkt bij het barbecueën, ook is het dierenras Black Angus is bekend over de hele wereld. Op vele menukaarten heb je vast wel Black Angus voorbij zien komen.

Naast de Black Angus BBQ burgers verkopen we ook kipburgers en BBQ burgers met het BBQ-vlees afkomstig van onze eigen boerderij. Wil je het klassiek houden maar écht hoge kwaliteit BBQ-vlees bestellen? Kies dan voor de Japanse Wagyu A5 burgers.

BBQ vlees: Spiesen

BBQ vlees kopen: spiesen op de BBQ zijn niet te missen tijdens een avond lekker eten.  Van standaard kipsaté spiesen tot Bistro shaslick. Valkslagerij.nl verkoopt verschillende BBQ spiesen met verschillende smaken marinades. Door de verschillende marinades hebben alle BBQ-spiesen een unieke smaak. Naast kipsaté hebben we ook verschillende BBQ-gambaspiesen, BBQ-lamspiesen, BBQ-bavette spiesen en BBQ-ossenhaas spiesen. Wij hebben het beste BBQ-vlees dat er op de markt te koop is. 

BBQ-worsten mogen ook niet ontbreken met barbecueën. Van heerlijk huisgemaakte worsten tot worsten met een Mexicaans smaakje en tintje. De Valk Slagerij heeft alle soorten BBQ-vlees.

Wil je BBQ-pakketten kopen? Of een ander heerlijk vleespakket? Dat kan ook op Valkslagerij.nl.

Luxe BBQ vlees

Bij luxe BBQ vlees moet het water al in de mond lopen tijdens het bereiden van het vlees. Ribeye is zo’n stuk BBQ-vlees. Ribeye Alabama is heerlijk gemarineerd en geeft bij aanraking met het BBQ-vuur meteen een heerlijke geur af. Ribeye BBQ-vlees is heerlijk mals en voor vele hun favoriete stukje vlees op de BBQ. Procureurlapjes en speklapjes zijn ook perfect voor op de BBQ. Tot slot hebben we natuurlijk ook heerlijke spareribs voor op de BBQ te koop. Zowel gebraden als rauw.

Echt BBQ-vlees bestellen om heerlijk te kluiven op een zonnige dag in de frisse buitenlucht? Dat kan met ons BBQ-vlees. Houd je niet zo van kluiven, maar vind je spareribs lekker? Dan zijn Ibérico Rib Fingers écht wat voor jou! Bij rib fingers word het BBQ-vlees gesneden van de ribben van het rund. Het is dus in feite spareribs alleen dan zonder bot. Dit is echt heerlijk BBQ-vlees.

BBQ vlees recepten-tips  

Voor zowel klassiek en slow cooking BBQ-vlees hebben we nu verschillende tips en recepten staan op de recepten pagina. Denk hierbij aan recepten met stukken BBQ vlees zoals tomahawk, verschillende BBQ-burgers, lamskroon, ossenhaas en nog veel meer. Ga voor tips voor recepten met ons BBQ-vlees naar onze recepten pagina.