Kogelbiefstuk African Sunshine

Op voorraad
Artikel KOGE-AFR

Een smaakvolle malse steak met de typische BBQ smaak. Dat heeft deze steak te danken aan de lekkere Afrikaanse marinade, de marinade is op basis van paprikapoeder en lichte peper, samen met rooibos maakt het een heerlijke lichtpittige marinade die doet denken aan paprikachips. Doet het erg goed op de BBQ. Die geur die dan vrij komt, daar loopt het water van in de mond. 

Kogel biefstuk is in ons land misschien wel het meest bekende stukje vlees. Wat is nou eigenlijk kogel biefstuk en waarom die naam? Kogelbiefstuk is biefstuk uit de bovenbil of het spierstuk van het rund. Deze stukken vlees zitten dicht bij het kogel gewricht in de bil partij, vandaar de naam kogel biefstuk. Kogel biefstuk is malser dan de normale/Hollandse biefstuk. Het vlees is fijner van draad en bevat minder bindweefsel.

Artikel
KOGE-AFR
Soort dier
Rundvlees
Deel van dier
Bovenbil
Kiloprijs
€ 17,95
Land van herkomst
Ierland
Dierenwelzijn
Open Veld
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill, Gourmet
Unit
Verpakking
Vanaf € 4,30
per Verpakking
Opslagconditie

Ons exclusieve vlees komt van over de hele wereld. Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we de QuickFrozen® -techniek. Eerst wordt ons rundlvees gecontrolleerd 'gerijpt' tot het de perfecte smaak en malsheid heeft bereikt, daarna wordt het vlees geportioneerd en direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

We leveren al onze pakketten in een van der Valk koeltas met speciaal droogijs. Droogijs is extreem koud (-80°C) en heeft als bijkomend voordeel dat het geen vocht afgeeft. Zo blijft jouw bestelde vlees koel tot aan de deur. Mocht het vlees toch een beetje ontdooit zijn, geen paniek, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Volledig verse producten van onze Valk Versmarkt slager worden zonder droogijs verpakt in aluminium vacuüm zakken, de bevroren artikelen proberen we milieubewust zoveel mogelijk op recyclebaar karton te verpakken met een dun laagje plastic.

Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende dag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.

Ook ontvang je een gratis koeltas bij je bestelling!


Wat zijn de bezorgkosten?

We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

 

Omschrijving

Kogel biefstuk is in ons land misschien wel het meest bekende stukje vlees. Wat is nou eigenlijk kogel biefstuk en waarom die naam? Kogelbiefstuk is biefstuk uit de bovenbil of het spierstuk van het rund. Deze stukken vlees zitten dicht bij het kogel gewricht in de bil partij, vandaar de naam kogel biefstuk. Kogel biefstuk is malser dan de normale/Hollandse biefstuk. Het vlees is fijner van draad en bevat minder bindweefsel.

Meer informatie
Artikel
KOGE-AFR
Soort dier
Rundvlees
Deel van dier
Bovenbil
Kiloprijs
€ 17,95
Land van herkomst
Ierland
Dierenwelzijn
Open Veld
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill, Gourmet
Unit
Verpakking