Wildzwijn biefstuk 2 x 150 gram

Op voorraad
Artikel ZWI-BIE-2x150gr

Tijdens het wildseizoen zijn er diverse biefstukken te verkrijgen. Houd jij van een zachte biefstuk die mals en mager is? Ga dan voor een wildzwijn biefstuk.

Het vlees van een wild zwijn heeft een veel kruidigere en sterkere smaak dan bijvoorbeeld varkensvlees. Een echte aanrader dus voor de fijnproevers.

Artikel
ZWI-BIE-2x150gr
Soort dier
Wild
Land van herkomst
Europa
Dierenwelzijn
Open Veld
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill, Pan
Unit
Verpakking
€ 12,95
Opslagconditie

Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

Je ontvangt je bestelling in een stevige kartonnen doos met daarin een kunststof zak met zes lagen. In deze isoleerzak zitten een aantal Valkslagerij coolpacks, zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur.

Door de QuickFrozen® techniek die wij gebruiken, kan licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer worden gelegd. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.


Wat zijn de bezorgkosten?

Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €100 of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

trunkrs vlees bezorgen

 

Meer informatie
Artikel
ZWI-BIE-2x150gr
Soort dier
Wild
Land van herkomst
Europa
Dierenwelzijn
Open Veld
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ, Grill, Pan
Unit
Verpakking