Pulled Pork 500 gram

Op voorraad
Artikel PUL-POR-500gr

Het pulled pork vlees is voorzien van een heerlijk sausje. Ook ideaal voor het maken van lekkere broodjes! Tip: verwarm het vlees zachtjes in een pan of warm het vlees op in het zakje door deze in warm water te doen.

Artikel
PUL-POR-500gr
Soort dier
Varkensvlees
Land van herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
Pan
Unit
Verpakking
€ 7,95
Opslagconditie

Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

Je ontvangt je bestelling in een stevige kartonnen doos met daarin een kunststof zak met zes lagen. In deze isoleerzak zitten een aantal Valkslagerij coolpacks, zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur.

Door de QuickFrozen® techniek die wij gebruiken, kan licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer worden gelegd. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.


Wat zijn de bezorgkosten?

Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €100 of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

trunkrs vlees bezorgen

 

Meer informatie
Artikel
PUL-POR-500gr
Soort dier
Varkensvlees
Land van herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
Pan
Unit
Verpakking