Carpaccio Pakket voor 2 personen

Op voorraad

Artikel CAR-PAK-2-PER

Bereid zelf het meest populaire voorgerecht van Nederland: carpaccio. Bestel dit pakket en ontvang alles wat je nodig hebt om de perfecte carpaccio te bereiden!

Artikel
CAR-PAK-2-PER
Soort dier
Rundvlees
Land van herkomst
Diverse
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®

* Verplichte velden

€ 12,95
per
  Opslagconditie

  Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt. Er zijn een aantal uitzonderingen van vlees en overige producten die we vers leveren. Onder 'Meer Informatie' staat de opslagconditie per product.

  Je ontvangt je pakket in een Valk koeltas, met daarin icepacks. Zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

  Verzending & Levering

  Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

  Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.


  Wat zijn de bezorgkosten?

  Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


  Bezorgd door:

  trunkrs vlees bezorgen

   

  Meer informatie
  Artikel
  CAR-PAK-2-PER
  Soort dier
  Rundvlees
  Land van herkomst
  Diverse
  Opslagconditie
  Diepvries / QuickFrozen®