Royal BBQ Pakket | 4 personen | 1,74kg

Op voorraad

Artikel ROY-BBQ

Treat yourself like a royal! Van sappige diamanthaasspies met Griekse marinade tot aan onze unieke carpaccio burger, elke hap barst van de smaak. Niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. Ideaal voor iedereen die eens iets anders wil voor de barbecue.

Artikel
ROY-BBQ
Soort dier
Rundvlees, Varkensvlees, Lamsvlees
Land van herkomst
Diverse
Opslagconditie
Diepvries / QuickFrozen®
Bereidingswijzen
BBQ
Gewicht
1740 gram
Unit
Pakket

* Verplichte velden

€ 52,99 Normale prijs € 53,95
per Pakket
-2%
  Opslagconditie

  Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we bij 90% van onze producten de QuickFrozen® -techniek. Na portioneren wordt het direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees een stuk langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

  Je ontvangt je bestelling in een stevige kartonnen doos met daarin een kunststof zak met zes lagen. In deze isoleerzak zitten een aantal Valkslagerij coolpacks, zo blijft jouw bestelling koel tot aan de deur.

  Door de QuickFrozen® techniek die wij gebruiken, kan licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer worden gelegd. Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

  Verzending & Levering

  Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

  Trunkrs zal de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.


  Wat zijn de bezorgkosten?

  Afhalen is gratis! We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €100 of meer? Dan is de bezorging gratis.


  Bezorgd door:

  trunkrs vlees bezorgen

   

  Meer informatie
  Artikel
  ROY-BBQ
  Soort dier
  Rundvlees, Varkensvlees, Lamsvlees
  Land van herkomst
  Diverse
  Opslagconditie
  Diepvries / QuickFrozen®
  Bereidingswijzen
  BBQ
  Gewicht
  1740 gram
  Unit
  Pakket