Angus Pastoral Australisch rundvlees kopen of bestellen | Eet de smaak van de natuur!

Angus Pastoral brengt u de smaak van de Australische natuur, rechtstreeks van de boer naar uw bord. Familietraditie, kwaliteit, geduld en een tomeloze passie voor goed rundvlees vormen samen de basis voor dit unieke, malse vlees.

De natuur van Australië, met zijn wijde horizon en kristalheldere wateren, is bij uitstek geschikt voor de dieren van boer Blair Angus, die zich er al tientallen jaren op toelegt om de beste runderen te selecteren en verzorgen. Dierenwelzijn is voor Blair Angus geen certificaat, het is een traditie, een cultuur en een manier van leven, smaak is de beloning voor geduld. Hoogstpersoonlijk overziet hij de selectie en verzorging van de dieren, die de tijd krijgen om rustig op te groeien op zijn uitgestrekte land, wat 160.000 hectare omvat. Mest en chemicaliën hebben geen plaats in deze ongerepte natuur. 

Na een onbezorgd leven op de groene weiden worden de dieren naar de ‘feedlot’ gebracht, waar ze de laatste 100 tot 120 dagen van hun leven zullen doorbrengen en gevoerd worden met een dieet van granen, zorgvuldig samengesteld met jarenlange ervaring.

Angus Pastoral is prijswinnend rundvlees met een unieke smaak en malsheid. Valkslagerij.nl is trots dat we u samen met de familie Angus kennis kunnen laten maken met een stukje Australische natuur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op