Online Hamburgers bestellen - BBQ Burgers kopen

De lekkerste en meest exclusieve burgers bestellen online

Japanse Wagyu A5 en Black Angus burgers zijn echt de top van de top als het gaat om hamburgervlees. Wagyu is het duurste en de meest speciale van de twee rassen en staat bekend om zijn intense vetmarmering. Deze vetmarmering in van het vlees wordt beoordeeld door specialisten en krijgt een soort cijfer op basis van de kwaliteit. A5 vertaald zich hier door naar een 10! Wagyu vlees is ontzettend prijzig, om dit bijzondere vlees toch voor iedereen betaalbaar te maken, hebben wij het gemixt met vlees van onze eigen runderen. Zo kun jij toch genieten van een heerlijke en exclusieve Japanse Wagyu-burger, de meest sappige burgers die er bestaan!

Black Angus hamburgers

Onze andere top-hamburgers worden van Black Angus beef gemaakt. Inmiddels zijn Black Angus burgers de populairste en meest verkochte hamburgers bij de meeste slagers. Het is betaalbaar luxe-burgervlees dat iedereen lekker vindt. Op Valkslagerij.nl verkopen we Nederlandse, Uruguayaanse en zelfs Spaanse Black-Angus-burgers. Die laatstgenoemde is zelfs een premium-burger van Miguel Vergara, de runderen van deze Spaanse hamburgers worden meer dan 300 dagen graan gevoerd!

Hamburger bestellen Amsterdam

Op Valkslagerij.nl kun je vlees online bestellen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Van Amsterdam tot Enschede, je kunt overal heerlijke burgers kopen met een paar drukken op de knop. Ambachtelijk bereid vlees en gekoeld bezorgd tot aan jouw voordeur!

Burgers voor op de BBQ kopen

Wat is een barbecue zonder goede hamburgers? Zo vaak kom je op een Nederlandse verjaardag ’s BBQ en liggen er van die goedkope diepvries burgers op de gril.. deze vallen altijd tegen! Doe jezelf en je gasten daarom een groot plezier en laat zien hoe een BBQ wel moet! Koop je hamburgers op valkslagerij.nl en wees verzekerd van een smakelijke burger bij iedere hap. Van onze betaalbare BBQ-hamburgers tot de premium Black Angus en Wagyu burgers.. jouw barbecue wordt een succes!

Zit er ham in een hamburger?

Nee, niet persé. Hamburgers kunnen gemaakt worden van elk soort gehakt, of dat nou varken, rund, kip of wat anders is. De naam suggereert naar ham, wat varkensvlees is, maar dit is een veel gemaakte fout. De naam van het heerlijke sappige broodje vlees komt oorspronkelijk uit de Duitse stad genaamd, je raadt het al, Hamburg. Hier is de burger ontstaan, het recept met de bijbehorende naam is vervolgens in Amerika terecht gekomen. Dit gebeurde bij meerdere Duitse gerechten zoals de bratwurst!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Slager burgers kopen voor een BBQ

Met een keuze uit 7 verschillende hamburgersoorten vind jij zeker jouw favoriet! Op zoek naar goedkopere hamburgers voor een grote barbecue of wil je een keer iets anders zoals een Jalapeño-Cheddar-burger? Eenvoudig online bestellen op valkslagerij. Op de BBQ doen onze Nederlandse BBQ-hamburgers het ook erg goed, verpakt per 4 of 6. Bij Valkslagerij.nl bestel je burgers van de slager gewoon online en laat je ze gemakkelijk thuis bezorgen. Of je nou met zijn tweeën bent of met een grote groep, valkslagerij is er voor jou. Eén van onze favorieten op de grill is slow cooking sukade!

Het lekkerste hamburger-recept

De allerlekkerste burger maak je met een sappige Black Angus of Wagyu hamburger van Valkslagerij.nl, een knapperig broodje, gesmolten oude kaas, gekarameliseerde ui, frisse sla, een dikke plak vleestomaat en knisperende pancetta. Allemaal ingrediënten die je in iedere supermarkt kunt vinden en de-burger koop je gewoon online. Benieuwd hoe je deze goddelijke burger bereidt? Lees snel verder!

  1. Snijd de rode ui in ringen. Bak deze met olie/boter in een apart pannetje op laag vuur en voeg een theelepel suiker toe. Laat de ui karamelliseren en blus af met een scheutje balsamico azijn.
  2. Bak de Black Angus of Wagyu burgers aan beide kanten mooi bruin in een pan met een klein beetje olijfolie.
  3. Bak de pancettaplakjes tot ze licht krokant zijn en leg ze op het knapperige brood, heb je zachte bolletjes of hamburgerbroodjes, toast deze dan een aantal minuten in de oven.
  4. Leg de plakjes oude kaas op de burgers in de pan en dek af met een deksel. Om het smeltproces te versnellen, kun je een paar druppels water in de pan doen voor het afdekken met deksel. Snijd de vleestomaat in dikke plakken en was de krop sla, leg ze met je favoriete saus op het broodje.
  5. Stapelen maar! Gooi de luxe-burger op het broodje en geniet van ‘de lekkerste hamburger ooit’.


Bezorging van rundvlees

Het bestelproces op de website valkslagerij.nl hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Voeg simpelweg het vlees dat jij wilt bestellen toe aan je winkelmandje. Bekijk vervolgens je mandje en vul je NAW-gegevens in. Nadat je het betaalproces hebt doorlopen krijg je van ons een e-mailbevestiging, hier vind je ook je factuur met je bestelde items terug. Zodra jouw pakket is klaargezet door onze slagers en wordt opgehaald door Trunkrs, ontvang je een track-&-trace code die duidelijk aangeeft wanneer jouw online vlees-bestelling wordt geleverd.

Ambachtelijke slager sinds 1865

Al zo’n 157 jaar werkt de slagerij van der Valk met ambacht en passie. Sinds juli 2021 is deze slagerij met een mooie geschiedenis ook op het internet te vinden. Op deze manier kunnen we heel Nederland voorzien van prachtige stukken vlees, vis, kip, wild en lam. Rechtstreeks van onze eigen boerderijen of van over de hele wereld, het komt allemaal in topconditie terecht op jouw bord!

Vegetarische vega-hamburgers

Tegenwoordig zijn er enorm veel vleesvervangers te vinden in de winkel. Vega is populairder dan ooit. Onze keuze gaat echter uit naar vlees. Chicken-vervangers lijken inmiddels wel erg op echte kip maar het verschil proef je nog wel. Heb jij al een keer een vleesvervanger geprobeerd?

5 tips voor een goede hamburger

Iedereen heeft ze wel eens gegeten, en iedereen heeft er waarschijnlijk wel eens één gemaakt. Maar om een echt goede burger te maken kunnen deze tien tips jou ongetwijfeld helpen:

  1. Wil je kaas laten smelten op de burger? Doe een deksel op de pan of BBQ. Hierdoor circuleert de warmte beter en smelt de kaas sneller.
  2. Stapel je te hoog? Prik een satéprikker door de burger heen om hem wat meer balans te geven. Het ziet er ook nog een heel leuk uit!
  3. Glijd er nog steeds van alles af? Probeer de losse ingrediënten (sla en ui bv.) onder een stabieler ingrediënt te leggen. Dus leg je plak tomaat of burger er bovenop, zo wordt het een steviger geheel.
  4. Doe een laagje saus onder de sla of ui, zo plakken de losse stukjes een beetje vast en valt er minder naast op je bord.
  5. Experimenteer! Maak niet altijd hetzelfde met dezelfde ingrediënten, het is veel leuker om een beetje uit te proberen wat er allemaal op kan.

 

Hamburger online bestellen

 

De-hamburgers van Valkslagerij bestellen