Heerlijk verse lasagna online bestellen van de Pastafabriek

De Pastafabriek Lasagna is een heerlijke en authentieke lasagne die wordt geproduceerd in Nederland. De lasagne van De Pastafabriek is gemaakt van de beste ingrediënten en wordt op traditionele wijze bereid. Hierdoor heeft de lasagne een unieke smaak en structuur die je nergens anders kunt vinden.

De Pastafabriek is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 2012 heeft gespecialiseerd in de productie van verse pasta's en lasagnes. Het bedrijf heeft een eigen productieproces ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten en moderne technologieën. Hierdoor kan De Pastafabriek hoge kwaliteit lasagnes en pasta's produceren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van smaak en voedselveiligheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op

Waar worden de Pastafabriek lasagna's van gemaakt?

De lasagne van De Pastafabriek is gemaakt van 100% durumtarwe. Durumtarwe is een harde tarwesoort die veel eiwitten en gluten bevat. Hierdoor is de tarwe ideaal voor de productie van pasta's en lasagnes, omdat het zorgt voor een stevige en elastische textuur. De Pastafabriek gebruikt alleen de beste durumtarwe uit Italië voor de productie van hun lasagnes.

Naast de hoogwaardige durumtarwe gebruikt De Pastafabriek alleen verse en natuurlijke ingrediënten voor hun lasagne. Zo worden de tomaten voor de saus alleen tijdens het seizoen geplukt en worden ze vervolgens direct verwerkt tot een smaakvolle saus. De kazen die gebruikt worden voor de lasagne zijn ook van hoge kwaliteit en worden speciaal geselecteerd voor hun smaak en textuur.

Zo worden de lasagnas gemaakt:

Het productieproces van De Pastafabriek Lasagna is uniek. De lasagne wordt op traditionele wijze bereid, waarbij het deeg wordt uitgerold en in vellen wordt gesneden. Vervolgens wordt de lasagne gekookt en ingevroren om de kwaliteit en versheid te behouden. Wanneer de lasagne wordt verkocht, hoeft deze alleen nog maar opgewarmd te worden in de oven, waardoor je snel en gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

De Pastafabriek Lasagna is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er een klassieke lasagne met gehakt, tomatensaus en kaas, maar ook vegetarische en veganistische opties zijn beschikbaar. Daarnaast zijn er ook lasagnes met vis of paddenstoelen, waardoor er voor iedereen wel een smaakvolle optie te vinden is.

De Pastafabriek Lasagna's zijn gezond

De lasagne van De Pastafabriek is niet alleen lekker, maar ook gezond. Doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten, bevat de lasagne geen kunstmatige toevoegingen of conserveermiddelen. Hierdoor is de lasagne niet alleen smaakvol, maar ook een verantwoorde keuze voor een gezonde maaltijd.

Al met al is De Pastafabriek Lasagna een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle, authentie