Culinair winter wonderland 

Het is guur weer, je gaat in het donker naar je werk toe en rijdt in het donker weer terug. Veel nattigheid en soms zelf sneeuw. Met een dikke jas en koude vingers is het letterlijk een warm welkom thuis. Bij het binnenlopen komt de geur van verschillende specerijen je al tegemoet. Wij hebben alles voor prachtige winterse gerechten. Of je nu een morderne of een klassieke stoofschotel wilt maken of juist die ene stampot naar oma's recept. bekijk hieronder alle mogelijkheden.

 
Stoofschotels

Mischien doet het jou wel denken aan een koude winter avond, het is al vroeg donker en je komt met koude handen terug in een warm huis. De geur van verschillende specerijen komt je al tegemoet. Je moeder heeft haar winterse specialiteit gemaakt; een klassieke stoofpot. Maar wist je dat er tegenwoordig ook verschillende recepten voor heerlijke stoofschotels met een moderne twist.

Bekijk alle recepten

Sauzen en jus

De lekkerste vlees en vis gerechten zijn op zichzelf heerlijk maar aangevuld met een bijpassende saus maak het, het gerecht helemaal af. Of je nu zin hebt in een tournedos peperroomsaus of dat je toch je varkensrollade wil combineren met mosterdsaus. Wij hebben voor ieder gerecht een bijpassende huisgemaakte saus van restaurant kwaliteit.

Bekijk alle sauzen
 

Nature