Alles voor de BBQ!

Het BBQ-seizoen is volop aan de ganng. Op deze pagina lichten we een aantal dingen voor je uit.

Of je nou gaat voor een gezellige barbecue met de hele familie of gewoon lekker kleinschalig. Er is voor ieder wat wils!

Nature


Over Valkslagerij.nl 

Onze eigen ambachtelijke slagerij werd vervolgens in 1920 te Voorschoten geopend en levert nu al meer dan een eeuw fraai vlees aan onze bijna honderd hotels.

De tijden veranderen steeds sneller door de moderne technologie en dat brengt ook nieuwe mogelijkheden. Waar u voorheen alleen de mogelijkheid had om in restaurants te genieten van hoogstaand eten, kunnen wij nu ook op een nette en veilige manier de ervaring van een restaurant bij u thuis bezorgen. 

Wij bezorgen alles van boomstammetjes en schnitzels tot aan de meeste luxe stukken graan-gevoerd vlees. Wilt u lekker BBQ'en? Ook dan zit u bij ons goed. Onze eigen vakslagers en topchefs hebben een mooie selectie voorbereid die u kunt terugvinden op onze online slagerij. Doordat wij inkopen voor onze eigen hotels, kunnen we u een uitstekende kwaliteit aanbieden voor een redelijke prijs. 

Met de vele jaren aan ervaring weten wij goed om te gaan met uw vlees en zorgen wij ervoor dat alles netjes en op een veilige manier bij u thuis wordt bezorgd.