Bourgondische Rollade 1600 gram

Op voorraad
Artikel BOUR-ROLL-1600gr

De Bourgondische Rollade heeft alles van je van een stoere rollade verwacht. Deze heerlijke gekruide ham met zoete ketjap en groene lamsvleeskruiden is een echt showstuk op tafel.. voor échte Bourgondiërs! Ook erg lekker om een broodje beenham mee te maken. Hmmm..

Bereiding: in de oven op 125 graden Celsius voor 100 minuten.

Artikel
BOUR-ROLL-1600gr
Label
TOPvarken
Soort dier
Varkensvlees
Deel van dier
Ham
Kiloprijs
€10,95
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Vers
Bereidingswijzen
Oven
Unit
Verpakking
€ 17,52
per Verpakking
Opslagconditie

Ons exclusieve vlees komt van over de hele wereld. Om de maximale versheid van al onze producten te waarborgen, gebruiken we de QuickFrozen® -techniek. Eerst wordt ons rundlvees gecontrolleerd 'gerijpt' tot het de perfecte smaak en malsheid heeft bereikt, daarna wordt het vlees geportioneerd en direct tot -20°C gekoeld. Op deze manier kan het vlees langer bewaard worden, zonder dat de kwaliteit, voedingswaarden en overheerlijke smaak verloren raakt.

We leveren al onze pakketten in een van der Valk koeltas met speciaal droogijs. Droogijs is extreem koud (-80°C) en heeft als bijkomend voordeel dat het geen vocht afgeeft. Zo blijft jouw bestelde vlees koel tot aan de deur. Mocht het vlees toch een beetje ontdooit zijn, geen paniek, door de QuickFrozen® techniek kun je licht ontdooit vlees gewoon terug in de vriezer leggen. Volledig verse producten van onze Valk Versmarkt slager worden zonder droogijs verpakt in aluminium vacuüm zakken, de bevroren artikelen proberen we milieubewust zoveel mogelijk op recyclebaar karton te verpakken met een dun laagje plastic.

Op alle producten staat een THT-datum. Na volledig ontdooien kan het vlees nog een week in de koelkast bewaard worden, tenzij de verpakking vacuüm los is. Vis kan daarentegen maar twee dagen na ontdooien bewaard worden.

Verzending & Levering

Je bestelling van Valkslagerij.nl zal worden geleverd door Trunkrs.

Trunkrs zal de volgende dag (maandag t/m vrijdag) tussen 18:00-22:00 uur je bestelling al bezorgen. Dankzij een handig Track-and-Trace-systeem weet je precies hoe laat Trunkrs met je bestelling bij je huisadres zal zijn.

Ook ontvang je een gratis koeltas bij je bestelling!


Wat zijn de bezorgkosten?

We leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het bezorgen van je bestelling kost €7,95. Bestel je voor €75 euro of meer? Dan is de bezorging gratis.


Bezorgd door:

 

Omschrijving

Bereiding: in de oven op 125 graden Celsius voor 100 minuten.

Meer informatie
Artikel
BOUR-ROLL-1600gr
Label
TOPvarken
Soort dier
Varkensvlees
Deel van dier
Ham
Kiloprijs
€10,95
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Geen
Opslagconditie
Vers
Bereidingswijzen
Oven
Unit
Verpakking