Verras je geliefde Verras je geliefde
Verras je geliefde

Met een Valk Valentijn Diner Box!

Bekijk Valentijn Box

Het beste vlees online bestellen bij Valk Slagerij

Online vlees bestellen, waarom? Gemak, kwaliteit en een enorm assortiment aan vlees! Je hoeft je voordeur niet uit, je online vlees-bestelling wordt professioneel gekoeld en tot aan de voordeur bezorgd door valkslagerij.nl. Onze ervaren online slagers zorgen al sinds 1920 dat ons kwaliteitsvlees netjes op maat wordt gesneden en verpakt. Daarnaast portioneren we veel van ons vlees na binnenkomst en vriezen we direct in, zo houden we jouw bestelling heel vers. Soms moet vlees rijpen tot het de juiste malsheid heeft bereikt, dit doen wij in een gecontroleerde ruimte. Bang dat je teveel vlees bestelt? Je kunt het vlees gerust langere tijd in je vriezer houden en in delen nuttigen. Creëer een van der Valk restaurantgevoel in huis en geniet van échte online Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl.

Koop het vlees van Valk bij onze slagerij!

Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Zo verkopen wij o.a. Black Angus rundvlees uit Uruguay, Spaanse Iberico varken, Procureur uit Engeland, Amerikaanse T-bone's en misschien wel de meest unieke van allemaal: Japanse volbloed Wagyu beef. Naast internationaal restaurantskwaliteit vlees verkopen wij ook van onze eigen van der Valk boerderij in Leiderdorp. Onze eigen online slager heeft de mooiste en beste vleespakketten te koop die er bestaan. Er lopen daar zo'n 160 kalveren en 250 volwassen schapen vrij rond die een eerlijk leven hebben. In de keuken van de online slager bereiden we daarna met aandacht, naast het vlees voor onze 40+ hotels, ook jouw online vlees bestelling van valkslagerij.nl!

De online slagerij van van der Valk staat al jaren bekend om haar heerlijke BBQ-vlees. Van heerlijke Black Angus burgers en ossenhaas tot een verrukkelijk indiaas gemarineerde speklap of satéstok. Bestel je voor 23:59, dan heb je het de volgende dag al in huis! Of haal het gemakkelijk zelf op bij valkslagerij in Voorschoten.